Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki nagyon szereti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nagyon szereti a barátnőjét és önzetlen és mindent meg tesz érte, azt miért kell lenézni és papucsnak nevezni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az. Barátom is hasonló, én is ilyen vagyok vele.
2014. szept. 8. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert nem bunkó, lekezelő!(manapság ez kell a nőknek l
2014. szept. 8. 16:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Dehogy kell ez a nőknek, a legtöbb nőnek a normális férfiak kellenek. Attól függ egyébként, hogy milyen szinten vagy ilyen, mert ha egy parancsszavára ugrasz, akkor már egy kicsit tényleg az vagy... az egy dolog h sok mindent megteszel érte. Ha nem gondolkodás nélkül teszed, akkor nem vagy papucs :)
2014. szept. 8. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
kettesnél a pont ;) sajna :S
2014. szept. 8. 16:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért vigyázni kell a túlzott önzetlenséggel. A másik fél nagyon megszokhatja, öntudatlanul és tudatosan is előbb-utóbb visszaélhet vele...
2014. szept. 8. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Amíg ez kölcsönös, addig semmi probléma nincs ezzel. Papuccsá akkor válik valaki, ha a hőn szeretett barátnő kvázi kihasználja ezt az önzetlenséget, de közben nem viszonozza, szóval nem kölcsönös. Kívülállóknak ez gyakran hamarabb a szemébe ötlik...
2014. szept. 8. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Kettes leírta a valóságot,pontosan ezért.Lenéznek érte,és a lányoknak/nőknek a bunkók kellenek inkább...

A normálisokat semmibe veszik a nők...

2014. szept. 8. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Az a vicc,h a nők ilyen pasikról álmodoznak.Pedig valójában lenézik az ilyet.Én is ilyen voltam,de pofára ejtettek párszor,úgyhogy azóta csak kihasználom a nőket.:D

Csak mert megérdemlik.;) :D

2014. szept. 8. 17:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Úgy bírom mikor pár csalódott pasi okoskodik hogy mi kell a nőknek. :) Csalódik, erre elkezdi csak kihazsnálni a nőket, akik csalódnak és elkezdik csak kihasználni a pasikat.... ördögi kör :S

Amúgy: a barátomnak van egy aranyos, romantikus oldala, gyönyörű verseket ír, összebújik velem, és mindent megtenne hogy boldog legyek, és ez tök jó, amíg

1. van saját véleménye, nem csak bólogat mindenre

2. amíg kölcsönös.

Ugyanis én is ugyanígy megtennék érte bármit, így nem használjuk ki egymást, a dolgainkról együtt döntünk.

Emellett persze trollkodunk egymással, és ha olyan napunk van, makacsok tudunk lenni mindketten.

SOHA nem nevezném őt papucsnak,attól hogy szeret és nem kihasznál. Számomra ő így a tökéletes pasi.

Szóval nem kéne minden nőt egy kalap alá venni. Nyilván van aki nem igényli a romantikázást, stb, az az ilyen pasikat nyálas papucsnak gondolja, akkor azzal nem illik össze ilyen férfi, ennyi. Nem kell attól az ördögöt látni minden csajban.

20L

2014. szept. 8. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolso!

Szep,es jo amit irsz.Orulok,h igy egymasra talaltatok.Nekem sajna nincs ilyen szerencsem,igy csak a testiseg marad..:/

Nekem igy jo.Kesobb jo lenne egy komoly kapcsolat,de most egy ideig a sok csalodas miatt nem lennek kepes elegge szeretni,besokalltam.

2014. szept. 8. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!