Van itt olyan aki állítja hogy ő a méhpempőnek köszönheti hogy megfogant a babája?
Szia!
Leírom az én történetemet...
Én azután kezdtem el szedni a méhpempőt miután tavaly októberben a fog.gátló abbahagyása után 42 napra jött meg a menszim! Ezután az első pempős hónapban (decemberben) 36 napra, majd januárban már 34-re és a 3. pempős hónapban, februárban meg már nem jött meg..:) Tehát 3 hónapig szedtem folyamatosan a méhpempőt és meg is hozta a 3. hónapban a várva várt eredményt..:)És ebben a hónapban éreztem először rendesen az ovumat is, úgyhogy abban is segített! Én a Dydexes tiszta méhpempőt szedtem, amit innen rendeltem meg: [link] Emellett természetesen hittem és bíztam a hatásában, ami nagyon fontos! Nagyon megvoltam elégedve vele, úgyhogy csak ajánlani tudom! Remélem tudtam segíteni..:) "E"
Nálunk is több hónap sikertelenség majd egy vetélés után, elkezdtem szedni. Egy hónapig szedtem, egy hónap szünet. Utána már nem tudtam elkezdeni a következő hónapot, mert terhes voltam. :-)
Most meglátjuk a második babánál bejön-e ez a módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!