Ha egy fiú alapozót használ az meglátszik? Az ciki?
Meglátszik, nem ciki sokan használnak már.
Nem kell telepakolni egyébként, de pl pattanást akarsz eltüntetni akkor a probléma gyökerét kell eltüntetni nem az arcodat. :)
Meglátszik, de szerintem nem ciki. Én egyetlen egyszer használtam alapozót. Fontos állásinterjúra mentem, volt egy pattanásom, és nem volt 2-3 napom eltüntetni. Inkább nézzenek metroszexuálisnak, mint igénytelennek.
Ha pattanás miatt szeretnél alapozót használni, szerintem hülyeség, hacsak nem sürgős a dolog. Szalicilsavval max. ~4 nap alatt el lehet tüntetni a pattanásokat, nyomkodás nélkül, még csak heges sem lesz tőle az arcod.
Ha ügyesen van felkenve akkor nem látszik.
De ha pattanások miatt akarod, és sok van belőlük akkor inkább bőrgyógyász, ha pedig kevés akkor némi korrektor is elég arra az egy-két patira.
Én nő vagyok, ilyet használok:
Maybelline Dream Mousse - ez miután fölkened, száraz porszerű réteggé változik, és (részben ezért) kevésbé kiszúrható. Esetleg ilyet rakhatsz kanként is magadra, de akkor is legfeljebb csak a pattanásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!