Úgy-e ez nem ciki?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek rajzolni, és ezért nézek sok mesét, hogy "elsajátíthassam" a rajzolási technikájukat.
Ma láttam egy képet egy érdekesen rajzsold póniló-ról, és ezért szeretném megnézni a sorozatot.
Úgy-e nem lesz ciki 13 évesen Én kicsi pónim-at nézni?
(a legjobb barátnőm már meg se lepődik, mert sok mindent kinéz belőlem, de a többiek előtt ez úgy-e nem lesz cikM?)
2014. aug. 29. 08:58
1/11 anonim válasza:
Nem, nem az. Addig ciki, ameddig te annak tartod, és ha te sem kezeled természetesnek a dolgot, másoktól miért várod el?
4/11 anonim válasza:
Nem ciki, én felnőttként is nézek meséket :)
5/11 anonim válasza:
Vannak dolgok igen, amiket jobb nem megosztani senkivel, a továbbfejlődésed miatt. Nem kell mindenről tudni mindenkinek. :)
6/11 anonim válasza:
én is nézem az én kicsi pónimat.
35F
7/11 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm a válaszokat :D Csak mert elég nehéz nekem titkot tartani és az osztálytársaim (a lányok) előtt, de ők is csak olyanokat tudnak inkább mint pl. , hogy ki barbizik meg ilyenek, mert igazság szerint az osztályba szinte minden lány még barbizik.
2014. aug. 29. 09:16
8/11 anonim válasza:
Én mire úgymond művésszé forrtam, nagyon sok dolgot kellett megnéznem és megfigyelnem, olyanokat is, amik egyébként nem nekem valók voltak. Ami számomra a legcikibb volt, az emberi test tanulmányozása, aktok rajzolása. Szerintem ezen mindenki átesik, aki művész hajlamú, csak anno még nem volt gyk. hogy anonim ezt kibeszélhettem volna magamból.
9/11 anonim válasza:
De hogy ciki. 13 éves vagy. :) Még jó, hogy szereted a meséket, az lenne elég érdekes, ha lány létedre ennyi idősen már nem érdekelnének. Én 24 éves vagyok, és Disney meséket meg néha Barbies meséket nézek. :)Meg néha leülök a régi kedvenceimet megnézni. :) És azt hiszed érdekel, hogy ki mit gondol erről? :) Az én életem. :)
10/11 anonim válasza:
30 vagyok és Sponygyabobot nézek :)
Jó eséllyel a barátnőid is nézik az én kicsi pónimat, vagy más mesesorozatokat, csak nem vallják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!