Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy-e ez nem ciki?

Úgy-e ez nem ciki?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek rajzolni, és ezért nézek sok mesét, hogy "elsajátíthassam" a rajzolási technikájukat.

Ma láttam egy képet egy érdekesen rajzsold póniló-ról, és ezért szeretném megnézni a sorozatot.

Úgy-e nem lesz ciki 13 évesen Én kicsi pónim-at nézni?

(a legjobb barátnőm már meg se lepődik, mert sok mindent kinéz belőlem, de a többiek előtt ez úgy-e nem lesz cikM?)

2014. aug. 29. 08:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem az. Addig ciki, ameddig te annak tartod, és ha te sem kezeled természetesnek a dolgot, másoktól miért várod el?
2014. aug. 29. 09:02
 2/11 anonim ***** válasza:
nem, enis nezem:D
2014. aug. 29. 09:07
 3/11 anonim ***** válasza:

13/l

lemaradt:D

2014. aug. 29. 09:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem ciki, én felnőttként is nézek meséket :)
 5/11 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok igen, amiket jobb nem megosztani senkivel, a továbbfejlődésed miatt. Nem kell mindenről tudni mindenkinek. :)
 6/11 anonim ***** válasza:

én is nézem az én kicsi pónimat.

35F

7/11 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm a válaszokat :D Csak mert elég nehéz nekem titkot tartani és az osztálytársaim (a lányok) előtt, de ők is csak olyanokat tudnak inkább mint pl. , hogy ki barbizik meg ilyenek, mert igazság szerint az osztályba szinte minden lány még barbizik.
2014. aug. 29. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Én mire úgymond művésszé forrtam, nagyon sok dolgot kellett megnéznem és megfigyelnem, olyanokat is, amik egyébként nem nekem valók voltak. Ami számomra a legcikibb volt, az emberi test tanulmányozása, aktok rajzolása. Szerintem ezen mindenki átesik, aki művész hajlamú, csak anno még nem volt gyk. hogy anonim ezt kibeszélhettem volna magamból.
2014. aug. 29. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:
De hogy ciki. 13 éves vagy. :) Még jó, hogy szereted a meséket, az lenne elég érdekes, ha lány létedre ennyi idősen már nem érdekelnének. Én 24 éves vagyok, és Disney meséket meg néha Barbies meséket nézek. :)Meg néha leülök a régi kedvenceimet megnézni. :) És azt hiszed érdekel, hogy ki mit gondol erről? :) Az én életem. :)
2014. aug. 29. 09:20
 10/11 anonim ***** válasza:

30 vagyok és Sponygyabobot nézek :)

Jó eséllyel a barátnőid is nézik az én kicsi pónimat, vagy más mesesorozatokat, csak nem vallják be.

2014. aug. 29. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!