Ciki ha egy fiú sír?
Azt nem tudom mi történhetett vele. Neked kéne tőle megkérdezni.
Az meg hogy egy fiú sír, szerintem egyáltalán nem ciki. Mindenki azt mondja hogy egy fiú akkor erős ha nem sír de szerintem pont ellenkezőleg. Akkor erős ha fölvállalja ha bántja valami.
Mindenkivel így viselkedik vagy csak veled?
De amúgy valószínű valami családi dologról van szó.
Egyáltalán nem ciki, ha egy fiú sír. Ő is egy ember, egy érző lény, akin ugyanúgy, mint más személyen kijönnek az érzelmek, a rossz dolgok, a feszültségek..stb.
Én még speciel arra tippelnék, hogy esetleg olyan dolgot mondhattál beszélgetésetek közben, amivel megbánthattad, ezért reagálhatott úgy, hogy rád nézett és elment melletted minden szó nélkül.
Szerintem ha lecsitulnak a dolgok, menj oda hozzá és kérdezd meg, hát ha egy kis idő után el fogja neked mondani, hogy mi történt, hogy mi volt akkor a baja.
Nem ciki :)
Vagy nagyon leszólták valamiért, vagy valakijével történt valami.
Off: azt a dumát hagyjuk már, hogy lelkileg az az erősebb aki sír és felvállalja :D
Az aki sír az könnyen kiborul, aki még fel is vállalja és mindenki előtt képes az kevésbé gátlásos, ennyi. Se több se kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!