Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » En kulfoldon elek mar tobb...

En kulfoldon elek mar tobb eve a parommal. Nehez volt nagyon sot meg most is az. Az egyetlen ami viszont elviselhetetlen az a Magyar emberek hozzaallasa a kulfoldon elokhoz. Miert? Mit artottunk mi nekik?

Figyelt kérdés

2014. szept. 18. 11:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
szerintem az irigység beszél belőlük.
2014. szept. 22. 04:43
 22/31 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező:D 4-es vagyok. LE a kalappal előtted,tényleg a semmiből érted el,amid van!És tettél érte,nemcsak vártad a szerencsét! Na ez a nem semmi! :D:D:D Kislány a picikénk és januárra várjuk :D. Én az E-vitamint és a folsavat ajánlom nagyon. A folsav amúgy is nagyon fontos már a fogantatás előtt is. Próbál olyat szerezni,a miben folát formában van,mert az biztosan felszívódik:D. Én is 30 vagyok amúgy :D
2014. szept. 22. 10:58
 23/31 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom, 4-es. Es nagyon orulok, hogy lesz kisbabatok annak meg plane, hogy kislany (en is kislanyt szeretnek , de mindegy mi lesz csak legyen). Igen nem konnyu de most eppen baratcserje kapszulat szedem es mellette szedek most mar a vitamint es folsavat, bar a pregnacare-nek van egy terhesseg elotti keszitmenye ami szinten tartalmazza az osszes ahhoz szukseges vitamint folsavat , hogy teherbe sesshesunk. Szoval lassuk mit is eredmenyez majd.

Megkerdeznem, hogy honnan jottel Mo-n belul csak ha nem gond. Ne vedd szemelyeskedesnek :)

2014. szept. 22. 13:13
 24/31 anonim ***** válasza:
:D Nyíregyházáról :D És te? Nagyon drukkolok a babához:D
2014. szept. 22. 14:32
 25/31 anonim ***** válasza:
51%

még mindig nem érted, te egy másik világban élsz.

a szerencséd nem a te érdemed, 0ftból nem lehet spórolni. ma nem ingyen vágják hozzád a németet, mint a te korodban. ha van egy agresszív apád aki minden nap megerőszakol, meg egy alkoholista anyád, aki nem törődik az egésszel, nem az lesz az első, hogy imádsz otthon lenni, leülsz a nem létező íróasztalodhoz és szorgosan tanulod a németet.

ráadásul a te korodban még úgy működött, hogy nem kellett válogatni, ma ha meglátják az önéletrajzodban hogy kulimunka, köszönönik majd hívnak.

ráadásul nőként nem kell sokat aggódnod.

nem vagy tisztában a mai magyar valósággal.

ráadásul ennek semmi értelme hogy általánosítasz: mindent csak akarni kell, aztán meg kivételeket teszel. akkor mégsem akarni kell hanem a körülményektől függnek a lehetőségeink.

igen, vannak akik csak irigykednek, de az se jobb aki csak köpköd meg dülleszti a mellét, mert ő szerencsés volt.

2014. szept. 22. 14:47
 26/31 A kérdező kommentje:
Draga Myzatro..ebbe beletrafaltal..mert volt egy alkoholista apam aki minden alkalommal megeroszakolt 10 eves koromig majd 14 evesen megprobalta megint..de ebbe ne menjunk bele...te elsz egy masik vilagban! ha gyenge vagy elbuksz es kesz! nem akarok durva lenni de nekem kijutott a 'jobol' rendesen megsem rinyaltam hanem kuzdottem. nagyon sajnalom ha valakinek nem megy es tisztelem becsulom, nem kell ismetelten mindenkinek azt hinnie magarol, hogy kulonleges , mert mindenkinel van rosszabb sorsu ember! persze jobb is de az senkit sem visz elorebb ha sir! nagyon sajnalom ha neked vagy olyan akit ismertel nem sikerult..szivesen segitek ha ugy van..de ne itelkezzunk..talan felre ertetted amit eddig irtam vagy figyelmetlen voltal...azokkal nem voltal..azokkal nem ertek egyet akik megtehetnek de lustak es nem teszik meg. Akinek nem inge nem veszi magara..ha megis akkor gondolkozzon el azon miert erzi ugy hogy azok koze tartozik ... mindig van lehetoseg...es mar ne haragudjon meg senki de en 3 evvel ezelottrol beszelek es mar akkor ilyen rossz volt otthon a helyzet..nem 10 meg 15 eve elek kint! hanem csak 3! Es senki sem beszelt arrol hogy nullabol ki lehet jonni, valahol nagyon elolvashattad. Ilyet en nem irtam. Tudod hany evig gyujtogettem aprankent, havi 2-3000 forintjaval?? szamold ki. Na mar most ha arra van penze valakinek, hogy cigizzen, neha beuljon valamit meginni, kv-zon stb akkor csak gondolj bele, ha azt felre rakna egy evig... na ugye mindjart meg is van a repjegy ara na meg a koltopenz egy honapra... szoval ennyi :)
2014. szept. 22. 15:10
 27/31 A kérdező kommentje:
Mar ne haragudj meg annyit hozza fuznek, hogy te hol elsz?? mert szerintem nem a foldon. A lenyeg hogy nekem meg ugyanugy van kozom magyarorszaghoz mint eddig napi szinten kapcsolatban allok az ottani dolgokkal a barataimmal is es haza jarok 3 havonta napi szinten ismerem a torteneseket es ami azt illeti jo nehany engem is erint... kicsit magadba kellene nezned azugyben hogy mi a mellveregetes meg az onmagam megvedese. Tudod mit? En merem vallalni hogy buszke vagyok arra amit kikuzdottem, es sikerult senkit sem eltaposnom...az meg hogy no vagyok..sajnalom ha azt hiszed az osszes no a puncijaval szerez meg mindent..(gondolom voltak hasonlo ismeroseid) nem akarlak megserteni most kicsit felhuztam magam az alantas reakciodtol. na de sebaj ha nem ertesz hat nem az en bajom..en tovabbra is segitek ha tudok te meg fortyogd ki magad majd ha lehult a leves talan meg tudod emeszteni is:)
2014. szept. 22. 15:17
 28/31 anonim ***** válasza:
64%

így van, tehát mert te x vagy, midnenki képes xnek lenni, az hogy az anyád segített benne, vagy volt 1 jó barátod, vagy egy tanárod aki támogatott, ilyen a jellemed, stb mind a "te érdemed". úgy látszik ennyi sem volt elég, hogy felfogd a dolog lényegét.

és ha annyira ügyes vagy, miért nem vagy már milliomos mint bill gates? talán mert nem 2 bankár gyereke vagy? ilyenkor jönnek a hazugságok hogy "én nem arra vágyok" stb.

hagyjuk már. valójában te vagy az aki mindenkit elítél, és még hárítasz is. nem az a baj, hogy érzéketlen vagy, hanem hogy büszke is vagy rá. és az ilyen emberek sikeresek. pontosan azért mert az élet enm igazságos, és nem azok élnek túl, akik jók, hanem akik szerencsések. akik meg szerncsések, és sosem szenvedtek igazán, azok nem értik meg mások szenvcedését sem, mert aki megértik, nem köpik körbe a világot, hanem segítenek másokon. te pedig kifogásokat találsz, miért "nem lehet segíteni" másokon. már biztos vagyok benne, hogy a történeteket is a saját elfogult szemszögedből írtad le.

a többit végig se olvasom.

2014. szept. 23. 09:46
 29/31 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező barátném:D A 4-es vagyok(itt jobb az anonimitás:D) Hagyd ezt a Myzantrot,vagy mi a neve,látod,hogy okoskodik és kötekedik. Amúgy neki üzenném,hogy a "te korodban" az azért nem volt olyan régen! A mai napig általános iskolától kezdve felfelé létezik nyelvóra a tanrendben! Sőt,mondok jobbat, egyes iskolákban 2! darab nyelvet is oktatnak párhuzamosan. Délután pedig már általánosban van olyan,hogy szakkör.Jaj,bocs,így csak a mi időnkben,az őskorban nevezték így:D. Az pedig,hogy ki mennyire tanul meg egy nyelvet,önszorgalom kérdése! Nem lehet mindent az iskolára és a tanárra kenni. Mellesleg régebben sokkal könnyebb volt külföldön munkát szerezni,mert nem volt ekkora dömping és emiatt nem is volt a munkáltatóknak annyi elvárása. Szóval jól leosztottad a kérdezőt,gondolom engem is le fogsz :D,pedig halvány dunsztod sincs az egészről. Nem szerencse kérdése a külföldi munka,hanem végzettségé! és kemény próbálkozásé. Kinek hamarabb,kinek később,de aki valamire való,az kimegy és megveti a talpát. Nem hiszem,hogy bármelyikőnk is,aki kint lenne-legalábbis az ide írók közül-verné a mellét és dicsekedne. Egy dolog jött le az írományodból,hogy te is egy otthonról kimozdulni nem merő,savanyú szőlőt szedegető alak vagy,aki ide jön fröcsögni. Szép,hogy te is magyar vagy,halad az ország! Ha nem tetszik a stílusom,magadnak köszönheted,tudod,amilyen a mosdó...Ja és én sem olvasom el a válaszodat :D
2014. szept. 23. 11:12
 30/31 anonim ***** válasza:
48%
Ja és csak annyit,hogy gyönyörű egy firma lehet az,aki szerint egy nőnek könnyű az élete! Az ilyen családjában biztos csak magukat kitartató,ingyenélő és hogy durvább jelzőket ne használjak nők vannak,hogy ebből indul ki. Biztos hímnemű ez a Myzantro,gondolom milyen nőneműek lehetnek mellette,hogy így el van magától.
2014. szept. 23. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!