Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irigyelnétek az életem miatt?

Irigyelnétek az életem miatt?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok egy kisvárosban élek. Eléggé szép vagyok szép arc hosszú szőke haj jó alak nagyon sok fiú akart engem de 1 éve vagyok együtt a barátommal és nagyon imád. Ő egy nagyon helyes és menő srác. Most vagyok végzős egy helyi gimiben a sulival elvagyok napi fél órát tanulgatok megcsinálom a leckét stb nem viszem tűlzásba a dolgokat inkább élni szeretek. Az osztályba én vagyok az egyik legmenőbb csaj és mindig a figyelem középpntjába vagyok a fiúk odavannak értem. Szeretek vásárolgatni meg így szépítkezni ilyesmi meg kijárogatok a barátom meccseire vele vagyok szinte mindig. Én nagyon szeretem az életemet szerintem nagyon cuki az egész. Szerintetek irigylésre méltó vagy mit gondoltok?:)
2014. szept. 13. 20:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Az igen. Te se álltál kétszer sorba mikor az észt osztották :D
2014. szept. 16. 07:12
 32/36 anonim ***** válasza:
Abban biztos vagyok ,hogy ezt egy élettelen ,antiszociális lány írta aki szeretne ilyen lenni. Nyugodj meg ,szánalmas mind a kettő..
2014. szept. 16. 12:23
 33/36 A kérdező kommentje:
ezt benéztétek mert igaz, amit írtam irigyek vagytok eléggé magatokat járatjátok le a kommentjeitekkel nem veszitek észre élettelen csicsk*k... őszintén szólva azért írtam ki a kérdést, hogy megtudjam tényleg irigylehető vagyok-e mert úgy érzem midenem megvan és emiatt kcsit néha bűntudatom van hisz minden csak az ölembe pottyant mindig is eddig nem is tudtam, hogy ilyen tökéletes az életem és igazából hálás vagyok neketek mert így rájöttem, hogy milyen jó nekem. Egyébként irkálhatjátok, hogy kamu meg hasonló de engem nem érdekel hisz mit gondoltok miért érdekelne... lehet már fel se jövök többet a kérdésre de az is lehet, hogy rápillantok még és nevetek egy jót a kommenteken hisz az irigység vicces dolog, ha a jó oldalon vagy:))
2014. szept. 16. 22:05
 34/36 anonim válasza:
100%

Mekkora hülye vagy! :D

De én is baromi jót nevettem rajtad. Én pl. szeretek nevetni az ostobákon, tehát rajtad is!

A következtetéseid nevetségesek, de nem baj, majd pofára esel, és az piszkosul fog fájni.

Most az öledbe pottyant minden, aztán majd kapsz egy nagy adag kakit, és beleőrülsz. Na majd, akkor gyere ide sírni kisasszony!

Ja, és ajánlom, hogy 10 év múlva gyere vissza elolvasni a kérdésedet. Akkor már talán elég értelmes leszel ahhoz, hogy belásd milyen butuska voltál 18 évesen.

Én pl. most láttam be azt, hogy milyen okos kislány voltam 18 évesen. Soha nem gondoltam, hogy az az életcélom, hogy mások irigyeljenek. S soha nem gondoltam, hogy ha valaki azt írja, hogy "hülye vagy", akkor az azt jelenti, hogy irigy. :D

Nagyon buta vagy, szörnyen! Ezt már nem lehet fokozni! :)

2014. szept. 17. 08:56
 35/36 anonim válasza:
Rajtad nincs mit benézni, egyszerű vagy mint egy barlangrajz.
2014. szept. 17. 09:06
 36/36 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagy és sekélyes. Persze a kettő nem jár együtt kézen fogva, remélhetőleg fogsz még változni és meglátod az élet valódi szépségeit is.
2014. szept. 18. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!