Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irigyelnétek az életem miatt?

Irigyelnétek az életem miatt?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok egy kisvárosban élek. Eléggé szép vagyok szép arc hosszú szőke haj jó alak nagyon sok fiú akart engem de 1 éve vagyok együtt a barátommal és nagyon imád. Ő egy nagyon helyes és menő srác. Most vagyok végzős egy helyi gimiben a sulival elvagyok napi fél órát tanulgatok megcsinálom a leckét stb nem viszem tűlzásba a dolgokat inkább élni szeretek. Az osztályba én vagyok az egyik legmenőbb csaj és mindig a figyelem középpntjába vagyok a fiúk odavannak értem. Szeretek vásárolgatni meg így szépítkezni ilyesmi meg kijárogatok a barátom meccseire vele vagyok szinte mindig. Én nagyon szeretem az életemet szerintem nagyon cuki az egész. Szerintetek irigylésre méltó vagy mit gondoltok?:)
2014. szept. 13. 20:32
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg kinövőd :)
2014. szept. 13. 20:37
 2/36 anonim válasza:
100%
Én teljesen meg vagyok elégedve a sajátommal (bár nekem abszolút más dolgok a fontosak), és nem cserélnék senkivel, így nem, nem irigyellek egy kicsit sem.
2014. szept. 13. 20:38
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem, engem ez a fajta "szipi szupi rózaszínmázas tökéletes élet" inkább az őrületbe kerget, mint vonz. Hozzászoksz ehhez, aztán meg több évig depressziós leszel, mikor beüt a gáz. A fiúddal egy idő után szét fogtok menni, a szépséged elmúlik, a tökéletes osztályból elballagsz, aztán lehet hogy bunkók jönnek helyettük. Mert abban biztos lehetsz, hogy el fog romolni minden egyszer. Mindenkinek elromlik.
2014. szept. 13. 20:42
 4/36 anonim válasza:
100%
Irigylésre számomra csak az méltó, aki szerényen okos és intelligens. Az osztály legbeképzeltebbje nem irigylésre méltó. Max. szánalmas. Egy percig sem kellene az élete. De gondolom vagy inkább remélem a kérdést provokálásnak szántad. Mert ha valós a kérdés, akkor csak annyit jegyezz meg kicsi lány, hogy önmagadért és a szeretteidért élj. Ne azt figyeld, hogy ki irigykedik. Azt tök lényegtelen.
2014. szept. 13. 20:45
 5/36 anonim válasza:
100%

Ezt a sztorit valami giccses amerikai filmből vetted?

Ha mégsem kamu, akkor sem irigylésre méltó...

2014. szept. 13. 20:50
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
amiket leirtal, az életed 80-90 évéből max 10 évig lesznek fontosak. pár év és egész más dolgok lesznek fontosak neked: az egészséged, a családod, a munkahelyed. Ezek viszont nem 10, hanem 60 éven keresztül. Aki ezt a 60 évet tisztességben, becsületben és szeretetben végig csinálja - na az irigylésre méltó. Neked még csak egy dolgod lenne , hogy tanulj. Később sokkal több gondod lesz. Most még nincs semmi problémád az életben - maximum ezért irigyellek. De amiket irsz átlagos dolgok. csak neked most még ezek számitanak. ha tovább tanulsz majd, ott egy karon 200 diák tanul. közöttük elveszel majd ha csak a felületes dolgokkal vagy a külsőddel próbálsz kitűnni. Amúgy pár év és kitűnni sem akarsz majd, örülsz ha átlagos lehetsz.
2014. szept. 13. 20:53
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Az életed meglehetősen sekélyes és szegényes, nem mondanám túl élménydúsnak sem.
2014. szept. 13. 20:55
 8/36 anonim válasza:
Az attól függ, hova tanulsz tovább?
2014. szept. 13. 20:56
 9/36 anonim ***** válasza:
92%

Akkora kamu hogy leszakad az ég.

Amúgy ha ilyen ember létezik is, nincsenek igazi barátai. Mert tudod 'míg a szerencse rád mosolyog, sok lesz a barátod, hogyha eged felhős, állasz a viharban magad.' :)

Olyan meg nincs, akinek tökéletes az élete, mindenkinek vannak problémái, a felszín alatt legalábbis biztosan.

2014. szept. 13. 20:56
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi extra...
2014. szept. 13. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!