Irigyelnétek az életem miatt?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok egy kisvárosban élek. Eléggé szép vagyok szép arc hosszú szőke haj jó alak nagyon sok fiú akart engem de 1 éve vagyok együtt a barátommal és nagyon imád. Ő egy nagyon helyes és menő srác. Most vagyok végzős egy helyi gimiben a sulival elvagyok napi fél órát tanulgatok megcsinálom a leckét stb nem viszem tűlzásba a dolgokat inkább élni szeretek. Az osztályba én vagyok az egyik legmenőbb csaj és mindig a figyelem középpntjába vagyok a fiúk odavannak értem. Szeretek vásárolgatni meg így szépítkezni ilyesmi meg kijárogatok a barátom meccseire vele vagyok szinte mindig. Én nagyon szeretem az életemet szerintem nagyon cuki az egész. Szerintetek irigylésre méltó vagy mit gondoltok?:)2014. szept. 13. 20:32
2/36 anonim válasza:
Én teljesen meg vagyok elégedve a sajátommal (bár nekem abszolút más dolgok a fontosak), és nem cserélnék senkivel, így nem, nem irigyellek egy kicsit sem.
3/36 anonim válasza:
Nagyon nem, engem ez a fajta "szipi szupi rózaszínmázas tökéletes élet" inkább az őrületbe kerget, mint vonz. Hozzászoksz ehhez, aztán meg több évig depressziós leszel, mikor beüt a gáz. A fiúddal egy idő után szét fogtok menni, a szépséged elmúlik, a tökéletes osztályból elballagsz, aztán lehet hogy bunkók jönnek helyettük. Mert abban biztos lehetsz, hogy el fog romolni minden egyszer. Mindenkinek elromlik.
4/36 anonim válasza:
Irigylésre számomra csak az méltó, aki szerényen okos és intelligens. Az osztály legbeképzeltebbje nem irigylésre méltó. Max. szánalmas. Egy percig sem kellene az élete. De gondolom vagy inkább remélem a kérdést provokálásnak szántad. Mert ha valós a kérdés, akkor csak annyit jegyezz meg kicsi lány, hogy önmagadért és a szeretteidért élj. Ne azt figyeld, hogy ki irigykedik. Azt tök lényegtelen.
5/36 anonim válasza:
Ezt a sztorit valami giccses amerikai filmből vetted?
Ha mégsem kamu, akkor sem irigylésre méltó...
6/36 anonim válasza:
amiket leirtal, az életed 80-90 évéből max 10 évig lesznek fontosak. pár év és egész más dolgok lesznek fontosak neked: az egészséged, a családod, a munkahelyed. Ezek viszont nem 10, hanem 60 éven keresztül. Aki ezt a 60 évet tisztességben, becsületben és szeretetben végig csinálja - na az irigylésre méltó. Neked még csak egy dolgod lenne , hogy tanulj. Később sokkal több gondod lesz. Most még nincs semmi problémád az életben - maximum ezért irigyellek. De amiket irsz átlagos dolgok. csak neked most még ezek számitanak. ha tovább tanulsz majd, ott egy karon 200 diák tanul. közöttük elveszel majd ha csak a felületes dolgokkal vagy a külsőddel próbálsz kitűnni. Amúgy pár év és kitűnni sem akarsz majd, örülsz ha átlagos lehetsz.
7/36 anonim válasza:
Az életed meglehetősen sekélyes és szegényes, nem mondanám túl élménydúsnak sem.
8/36 anonim válasza:
Az attól függ, hova tanulsz tovább?
9/36 anonim válasza:
Akkora kamu hogy leszakad az ég.
Amúgy ha ilyen ember létezik is, nincsenek igazi barátai. Mert tudod 'míg a szerencse rád mosolyog, sok lesz a barátod, hogyha eged felhős, állasz a viharban magad.' :)
Olyan meg nincs, akinek tökéletes az élete, mindenkinek vannak problémái, a felszín alatt legalábbis biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!