Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irigyelnétek az életem miatt?

Irigyelnétek az életem miatt?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok egy kisvárosban élek. Eléggé szép vagyok szép arc hosszú szőke haj jó alak nagyon sok fiú akart engem de 1 éve vagyok együtt a barátommal és nagyon imád. Ő egy nagyon helyes és menő srác. Most vagyok végzős egy helyi gimiben a sulival elvagyok napi fél órát tanulgatok megcsinálom a leckét stb nem viszem tűlzásba a dolgokat inkább élni szeretek. Az osztályba én vagyok az egyik legmenőbb csaj és mindig a figyelem középpntjába vagyok a fiúk odavannak értem. Szeretek vásárolgatni meg így szépítkezni ilyesmi meg kijárogatok a barátom meccseire vele vagyok szinte mindig. Én nagyon szeretem az életemet szerintem nagyon cuki az egész. Szerintetek irigylésre méltó vagy mit gondoltok?:)
2014. szept. 13. 20:32
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
100%
Teljesen más az értékrendem, tehát nem.
2014. szept. 13. 22:48
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Innen lehet jó nagyot zuhanni, és neked az életben teljesen 0 a tapasztalatod, szóval az ilyenek vágják fel könnyen az ereiket, ha összecsapnak a felhők a fejük felett. Az élet szar, és minél tovább éled a jó oldalát annál rosszabb lesz a végén. Meg amúgy is a végén a földben rohadva mindenki ugyanannyit fog érni, vagy éppen hamu állapotban.

Jah egyébként meg persze tuti valami szar amerikai filmből szedted.

2014. szept. 13. 22:58
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nem ez az érték, ezért nem :)

Örülök, ha úgy tapasztalod meg az életet, ahogy neked a legjobb, de én így vagyok boldog.

Senkivel nem cserélném el az életemet, mert számomra ez a tökéletes, a családommal, barátaimmal, szeretteimmel.

2014. szept. 13. 23:53
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha elégedett lennél az életeddel, nem kérnél pozitív megerősítést.
2014. szept. 14. 00:04
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Most essek hasra? Nekem sokkal szebb életem van :D
2014. szept. 14. 10:22
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menőzni akar a kislány, jelenteni kéne, hogy provokatív a kérdése.

Egyébként pici lány belőled lesznek az országos, igénytelen, hangadó, elkényeztetett 3,14csák, akik tönkreteszik a valóban értékes embereket. Csak sajnálni tudlak.

2014. szept. 14. 11:44
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a tanulasnak is fontos szerepe lenne. Most meg fiatal vagy: bulik, fiuk, szorakozas....stb. De ha nem leszel tanult, akkor nem lesz penzed a szepiteszeti szerekre.
2014. szept. 14. 12:05
 28/36 A kérdező kommentje:
ohh:$ szóval utoljára elmondom a kérdés teljesen igaz em provokáció egyszerűen csak kíváncsiság. De köszönöm a kommenteket és, hogy azt hittátek kamu az egész mivel agy mostmár biztos vagyok abban, hogy tökéletes az életem és sokan cserélnének velem. Annyira irigyek vagytok ez egy rossz emberi tulajdonság próbáljatok meg változtatni rajta akkor talán sikeresek lesztek... puszikaaa:):*
2014. szept. 14. 22:43
 29/36 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy ha azt hiszed, hogy jelen esetben a kamu egyenlő az irigylésre méltóval. Semmi pénzért nem cserélnék veled.:) Amúgy meg minél többször szólsz hozzá, annál provokatívabbá teszed a kérdést.
2014. szept. 14. 23:53
 30/36 anonim válasza:
100%

Direktbe akarod, hogy irigyeljenek. Ilyenkor tök egyértelmű, hogy te magad nem vagy elégedett, és valamiféle megerősítésre vágysz.

AZ utolsó kommented pont olyan, amiért az életed egy kicsit sem irigylésre méltó. Ha fizetnének érte, akkor sem szeretnék ilyen butácska, beképzelt kislány lenni.

De még van esélyed kinőni, és rájönni, hogy az élet igazi értéke nem itt kezdődik.

Még nagyon fiatal vagy, és csak remélni tudom, hogy azért alakítható vagy. Mert neked is fájni fog, ha pofára esel, illetve a környezetednek is nagyon fog fájni, ha ilyen maradsz. Talán a környezetednek lesz a legnehezebb.

2014. szept. 15. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!