Irigyelnétek az életem miatt?
Innen lehet jó nagyot zuhanni, és neked az életben teljesen 0 a tapasztalatod, szóval az ilyenek vágják fel könnyen az ereiket, ha összecsapnak a felhők a fejük felett. Az élet szar, és minél tovább éled a jó oldalát annál rosszabb lesz a végén. Meg amúgy is a végén a földben rohadva mindenki ugyanannyit fog érni, vagy éppen hamu állapotban.
Jah egyébként meg persze tuti valami szar amerikai filmből szedted.
Számomra nem ez az érték, ezért nem :)
Örülök, ha úgy tapasztalod meg az életet, ahogy neked a legjobb, de én így vagyok boldog.
Senkivel nem cserélném el az életemet, mert számomra ez a tökéletes, a családommal, barátaimmal, szeretteimmel.
Szerintem menőzni akar a kislány, jelenteni kéne, hogy provokatív a kérdése.
Egyébként pici lány belőled lesznek az országos, igénytelen, hangadó, elkényeztetett 3,14csák, akik tönkreteszik a valóban értékes embereket. Csak sajnálni tudlak.
Direktbe akarod, hogy irigyeljenek. Ilyenkor tök egyértelmű, hogy te magad nem vagy elégedett, és valamiféle megerősítésre vágysz.
AZ utolsó kommented pont olyan, amiért az életed egy kicsit sem irigylésre méltó. Ha fizetnének érte, akkor sem szeretnék ilyen butácska, beképzelt kislány lenni.
De még van esélyed kinőni, és rájönni, hogy az élet igazi értéke nem itt kezdődik.
Még nagyon fiatal vagy, és csak remélni tudom, hogy azért alakítható vagy. Mert neked is fájni fog, ha pofára esel, illetve a környezetednek is nagyon fog fájni, ha ilyen maradsz. Talán a környezetednek lesz a legnehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!