Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irigyelnétek az életem miatt?

Irigyelnétek az életem miatt?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok egy kisvárosban élek. Eléggé szép vagyok szép arc hosszú szőke haj jó alak nagyon sok fiú akart engem de 1 éve vagyok együtt a barátommal és nagyon imád. Ő egy nagyon helyes és menő srác. Most vagyok végzős egy helyi gimiben a sulival elvagyok napi fél órát tanulgatok megcsinálom a leckét stb nem viszem tűlzásba a dolgokat inkább élni szeretek. Az osztályba én vagyok az egyik legmenőbb csaj és mindig a figyelem középpntjába vagyok a fiúk odavannak értem. Szeretek vásárolgatni meg így szépítkezni ilyesmi meg kijárogatok a barátom meccseire vele vagyok szinte mindig. Én nagyon szeretem az életemet szerintem nagyon cuki az egész. Szerintetek irigylésre méltó vagy mit gondoltok?:)
2014. szept. 13. 20:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%

Ami el tud romlani, az előbb-utóbb elromlik.

Amúgy én nem irigylem ilyenért az embereket. Ilyenekért pont nem. :)

2014. szept. 13. 20:57
 12/36 anonim ***** válasza:
82%
téged talán soha sem fognak kirúgni a munkahelyedről? téged talán sose fog megcsalni a pasid vagy elhagyni? neked talán sose robban majd le az autod? sosem kelsz fel hajnalban arra hogy a gyerek beteg? minek irigyelnelek vagy inkább mondom közhellyel azt talán jobban megérted: ugyanolyan büdöset sz'arsz mint én.
2014. szept. 13. 21:03
 13/36 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez nekem inkább nyomasztó. Bocsi. Főleg ha valójában csúnya kövér és ragyás vagy, aki csak álmodozik róla, hogy legalább a szemüveges zsíros hajú kockagyerek szóba álljon vele :D.
2014. szept. 13. 21:09
 14/36 anonim válasza:
100%
Az első ami beugrott az életedről, hogy unalmas...legalábbis nekem az lenne. Nem írtál semmi extrát, amiért irigylésre méltó lehetne.
2014. szept. 13. 21:11
 15/36 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy pasimmal valaha is szakítanánk hisz imádjuk egymást mindennél jobban. Nem provokálásnak írtam ki a kérdést egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy mások, hogy látják az életemet ezen nem kéne megsértődni. A krdés nem kamu és igen vannak barátaim nem értem miért gondoljátok, hogy ne lennének...szerintem az életem nem unalmas számomra élménydús és minden percét élvezem bár lehet van olyan, aki másra vágyik de az kissé furcsa számomra.
2014. szept. 13. 21:19
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Pompomlány nem vagy véletlenül? :D Nekem is amúgy az ilyen amcsi filmek jutnak eszembe... :D Ha valós... én 19 éves vagyok, nem vagyok szép, nem tartok barátokat...de nevelem a kislányom, megtanultam, hogy az a legjobb, amiért megdolgoztam, mégha az egy szelet zsíros kenyér is....:) Ja, és nincs olyan, hogy egy kapcsolat ne érne véget, kivéve ha az egyik fél mindent elvisel... :) De akkor sem fix, hogy vele marad a másik.
2014. szept. 13. 21:23
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigyelnélek. Szerintem ezek a dolgok elég sok lánynak megvannak.
2014. szept. 13. 21:38
 18/36 anonim válasza:
100%
Osztom mindenki véleményét. A mai megszokott lányok. Nem, nem irigyellek sose voltam ilyen típusú lány. Bocs.
2014. szept. 13. 21:42
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én egy évvel vagyok fiatalabb náladnál, és abszolút az ellentéted. Az alakom nem tökéletes, nincs nagymenő pasim, sem csillivilli életem. Miért irigyelnélek? :) Én megvagyok a saját életemmel, nincs sok barátom, a családom nem tökéletes, de rettentő sok szeretetet kapok tőlük. Szeretek olvasni, új idegennyelveket tanulni, és nagyon rég megtanultam, hogy az igazán értékes dolgok nem megfoghatóak, sem megvehetőek.:)
2014. szept. 13. 21:42
 20/36 anonim válasza:
100%

-A hajad idővel megőszül.

-Az arcod ráncos lesz.

-A barátoddal bármikor szakíthatsz.

-Ha elballagsz, az egyetemen a sekélyes dolgaiddal elveszel,és ott már nem leszel a szőke hajad miatt menő.

-Ha nem tanulsz nem fogod sokra vinni.

-A szülők idővel nem lesznek és saját lábra kell álljál.

Mik neked a fontos dolgok tulajdonképpen? Hol a család? Szülők,tesók? Hol vannak azok,amik/akik majd később is számítanak? Mi neked az élménydús az életedben? Hogy megnézed a pasid meccsét és hogy szépítkezel? Elárulom,hogy 2014-ben sokan nézték a vébét és még sminkeltek is mondjuk esetleg. De senkinek nem ettől lett az élete élménydús,mert ez holnap már nem számít.

2014. szept. 13. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!