Szerintetek 15évesen 173cm-el a 53 kg nagyon sok?
Figyelt kérdés
Haverom mondta , amikor mondtam neki hány kg vagyok hogy jó dagadt vagy pedig nincs is rajtam semmi háj2014. szept. 13. 13:28
1/8 anonim válasza:
Nem, az rohadtul nem sok szerintem blöffölt vagy nemtudom de az nagyon nem sok :D
2/8 anonim válasza:
max.poén lehetett...sztem meg pont h nagyon is vékony vagy (mellesleg "hája" (=zsír) minden embernek van,legyen az bármilyen vékony is,hisz a szervezetnek szüksége van zsírra..mindegy,inkább nem merülök el a biológiában)
3/8 anonim válasza:
Dehogy sok. Ehez a magasságoz meg kell is, sőt 55-57kg volna az ideális.
4/8 A kérdező kommentje:
ma volt suliba mérés , kicsit tévedtem 54,6 kg vagyok , ez már tényleg sok sürgösen kell fogynom 50re
2014. szept. 17. 15:28
5/8 anonim válasza:
Hát haver ne akarj fogyni 1-kgt se, mert vékony vagy én 13-évesen voltam 174-cm és 56-kg most: 15-vagyok és 181-cm és 71-kg. Sokkal jobb ha derékebb vagy mint vékony.....
6/8 A kérdező kommentje:
az egyik haverom is ugy hivják hogy emil :D amugy köszi
2014. szept. 18. 17:53
7/8 anonim válasza:
Ember :D
17 vagyok, 170 magas és 68 kiló...mégsem vagyok se kövér se semmi...Izom is meglátszik a mérlegen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!