Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15évesen még csak pihés a...

Dj krisztián kérdése:

15évesen még csak pihés a honaljam ez miert van?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 11:22
 1/7 gömbicica ***** válasza:

és mi bajod ezzel? Ha meg nagyon szőrös lennél az jobb lenne? Lehetne hátad, karod, combod mindened. Nah akkor tehetnéd fel a kérdéseidet.

Lehet ez alkatfüggő is :-) majd megerősödik )

manapság már le is borotválják már, mert gusztustalannak tartják. pedig biztos megvan a jelentősége annak, hogy az oda nő!

2014. aug. 12. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert még bőven serdülőkorban vagy! A változások nem egyik napról a másikra történnek! Most még teljesen normális, hogy nem szőrös a hónaljad! De ne aggódj, 1-2 éven belül biztosan megjelenik a szőr ott is!
2014. aug. 12. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Még van ideje megerősödni, de ha nem azt se bánd. A hónalj kutya csak a a szó szoros értelmében divat :-)

Nekem sem akart nőni ennyi idősen és úgy éreztem elvagyok maradva a többiektől. Mostanra abszolút nem bánom, hogy nem erősödött meg, legalább azzal nem kell bajlódnom. 38/N

2014. aug. 12. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:

nincs ezzel baj,kicsit később érsz ezen a téren.

Az sem mindegy hogy milyen fejlettségű 15 évesről beszélünk,mert egy 180 cm magas srácnál fura,azok már férfiasabbak fizikailag,de vannak elég alacsony 15 évesek is,akinek a fanszőrük is nem is olyan rég kezdett szőrősőni,valaki meg még csupasz is akár ez mondjuk 150-155 cm magasakra jellemző inkább.

2014. aug. 13. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Én meg korán értem 11,5 évesen sperma,fanszőr,12 évesen már némi hónaj szőr,de nálunk meg mindenki koránérő volt,a nővérem is.Ennek ellenére senki nem lett egy szőrős típus.15 éves korom után már alíg nőttem valamit.
2014. aug. 13. 13:37
 6/7 ZordAtya válasza:
Lehet később is az lesz, alacsonyabb férfi hormonok miatt, vagy örökölt genetika. Örülj neki sokkal hasznossabb és kellemesebb mint a dzsungel. Tapasztalatbol mondom.
2014. aug. 20. 15:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2014. aug. 23. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!