Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek van illetve volt...

Ottó5 kérdése:

Nektek van illetve volt valami függőségeket, szenvedélyetek az életben?

Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Én gyakorikerdesek.hu függő vagyok. Nem vicc.
2014. szept. 5. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem maszturbáció függőségem van. Csak az a baj, hogy a tömegközlekedésen.
2014. szept. 5. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Az internet. Mióta az évek alatt eltűntek a barátaim mellőlem, nem maradt más, és egész nap netezek, meg filmeket nézek. Nem igazán bírnám ki, hogy itthon üljek és ne kapcsoljam be a gépet, de nyilván ha lenne valami elfoglaltságom a legnagyobb örömmel szarnák a gépre, de mivel nincs ezért ezen függök.
2014. szept. 5. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Rájöttem, én is internetfüggő vagyok. Ha itthon vagyok, állandóan be van kapcsolva a gép. Mondjuk én nem járok el nagyon sehova, mert utálom az embereket, szóval ez az egy kis örömöm legyen már az életben. :D
2014. szept. 5. 19:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Az internet a jelenben valóban rengeteg embernek függőséget jelent. Esetleg szerencsejáték függők is figyelik az oldalt?
2014. szept. 5. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem internetfüggőségem van. Próbálok helyette mást csinálni, szüleimmel lenni, de egész nap csalogat , hívogat. Néha erős vagyok, néha nem ...

Az interneten amúgy általában gyakorikérdésezek ( nagyon durván, több topicok, több kérdést, választ letekerek egy nap alatt , mellék oldalként mindig megvan nyitva ... )

Emellett szerepjátékozom. Nem MMORPG - s videójátékokra kell gondolni. Fórumosra! Nagyon lebutítva az egész magyarázata: könyvet írok, más emberekkel.

2014. szept. 6. 03:02
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nincs. Kikerülnék egy lakatlan szigetre akkor max az életek, az ágy és a tiszta víz hiányozna.
2014. szept. 6. 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!