Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szóljak a főnökömnek, hogy...

Szóljak a főnökömnek, hogy kollégám egyre több alkalommal jelenik meg a munkahelyen ittas állapotban?

Figyelt kérdés

Egy olyan emberről van szó akit már régóta ismerek, közel 12 éve.

Voltak neki már korábban is problémái az alkohollal, de az utóbbi 5-6 hónapban egyre többszőr iszik megint, eleinte még csak egy sör volt a munka után, de most már ott tartunk, hogy a munkahelyen is iszik.

Ha kirúgnák, akkor nem tudná fizetni, a rezsit, a havitörlesztőt, a kocsit, és családját sem tudná a továbbiakban segíteni.

Több alkalommal szóltam neki és mások is, de letagadja hogy ivott volna. Pedig elég erősen lehet rajta érezni a pia szagot.

De az is biztos, hogy ez így már nem mehet tovább, mert amit nem tud elvégezni munkát, akkor azt másnak kell megcsinálnia.

A felesége is hasonló helyzetben van. Csak a 6 éves fiát sajnálom, akinek naponta végig kell néznie, ahogyan a szülők totál részegek.

ma 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Én szólnék. Senki helyett nem vagyok hajlandó dolgozni, főleg nem hosszabb távon. Ezek nagyon olyan fizetések
ma 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
A főnök nem látja?
ma 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Én is szólnék. Nemcsak amiatt, hogy az ő részét ne nekem/másnak kelljen megcsinálni, hanem, ki tudja, mikor okoz magának és/vagy másnak gondot, vagy akár sérülést, egyéb kárt.
ma 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Bánt téged? Elrontja a melót? Okoz kárt a cégnek, neked, magának?

Ha a válasz 3 NEM, akkor fogd be! Te is piálsz majd, mikor nyakadon a hitel, betöltöd az 50-et, asszony nem cumizik, és belátod, hogy elment az életed a semmire.

ma 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Szólnék, de ha a főnök belemegy, akkor kompromisszum felé terelném. Elvonóra megy, vagy ki lesz rúgva. Erre kéne valahogy rávenni a főnököd.
ma 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
ma 15:21
 7/7 A kérdező kommentje:

A főnök azért nem látja, mert csak hetente 2-3 alkalommal van velünk, és akkor is csupán 1 órát maximum, ilyenkor a kollégám még józan.

Az 5 és a 7 válaszait jelentettem, mert hülyeségeket írnak.

ma 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!