Meg van mindenem, de nem vagyok boldog. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
egy 20 éves srác vagyok, meg van mindenem amire a hasonló korú emberek vágynak, egyetemre járok, nincsenek pénz problémáim, egy nagy városban lakok, sportolok régóta, lányoknak általában tetszem, akkor szeretkezek amikor akarok, de még sem tudok mit kezdeni a helyzetemmel, mert már egyszerűen unalmas. unom az embereket és a szórakozóhelyeket, egyedül a sport ami boldogít, de az a napi 2 óra semmi a többi 22höz. ötler?2014. szept. 5. 16:08
1/6 anonim válasza:
keress magadnak valakit aki megért, egy lelki társat
2/6 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy a társadalom szerint mitől kellene boldog lenned, hanem azt ami téged azzá tesz. De ezt csak te tudhatod, más nem.
3/6 anonim válasza:
Tévedésben élsz barátom. Ha nem vagy boldog akkor nincs meg mindened.
4/6 A kérdező kommentje:
csak hogy a korosztályomban élő fiatalok 90% hedonista életet él, amit én elítélek, amúgy sem bírom az olyan zenét ami a szórakozó helyeken szól, és vonaglani sem fogok, úgy érzem ebből már kinőttem - a maradék 10% meg otthon ül és tanul.
2014. szept. 5. 20:48
5/6 anonim válasza:
sokkal több ül otthon mint 10% és aki otthon ül nem mind csak tanul.
6/6 anonim válasza:
Ülj le magaddal és gondold át, hogy miért nem vagy boldog?
Tipp: talán azért nem, mert a szüleid mércéje szerint élsz: pénz, pénz, pénz. Szeretet nem kaptál sokat, ugye? Lelki társad volt valaha? Jó barátod, akire az életedet is rá mernéd bízni?
Azt tanulod, amire vágytál, vagy anyunak-apunak akarsz megfelelni az általuk választott szakmával? Hiányzott valaha egy jó testvér? Miért vagy ilyen nagyon magányos és céltalan?
Mi fáj, emberke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!