Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mitől lehet az,...

Szerintetek mitől lehet az, hogy meg van mindenem de még sem vagyok teljesen boldog?

Figyelt kérdés
Meg van mindenem, ezalatt értem barátnő (aki igazán szeret), sikerült abba az egyetembe bejutni ahová 6 éve szerettem volna,kocsi, minden amire szükségem van, és még sem érzem jól magam. Sőt, sokszor gondolkozom hogy jobb lenne ha mindennek vége lenne :/

2012. dec. 21. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress magadnak új célokat, de ne a környezeted elvárásai alapján, hanem pl. gyerekkori vágyaid szerint.
2012. dec. 21. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is voltam így.

Én se tudtam, hogy mi bajom van, aztán rájöttem.

Az volt a bajom, hogy nem voltam önálló, és féltem, hogy ha kikerülök a védett közegemből, akkor hogy állom majd meg a helyem.

Meg tudtam állni a helyem, megálltam a saját lábamon, de nagyon nehéz volt.

Azóta sose panaszkodok semmiért, mert megdolgoztam az önállóságomért.

2012. dec. 21. 19:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Vannak céljaim. Vagy is, nem is biztos, ilyen országban elég nehéz bármiféle jövőképről is beszélni. De elszeretném végezni az egyetemet, munkát keresni stb.

Másik, meg szerintem az önállóságommal nincs baj, most koleszos vagyok, és ott szükség van az önállóságra.

Nem tudom mi lehet :/

2012. dec. 21. 20:12
 4/4 Bogesz:) válasza:

Valojaban nem hiszem h azzal lenne a baj h valami hianyzik...csak nem tudod megbecsulni amid van..:/ ha megsem ez lenne a baj akkor probalj meg Egy kicsit lazitani:D buli, baratok..stb... Remelem valamicsket tudtam segiteni:P sok sikert!!!

16/L

2012. dec. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!