Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok fürdőruha alsójánál, és...

Sok fürdőruha alsójánál, és nem csak a fehéreknél, teljesen látszik mindenem formája. (Remélem érthető. ) Ez másnál is így van? Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy sok, ami arra enged következtetni, hogy nem mindnél? Mi a baj a maradékkal? Nem áll jól? Esetleg vastagabb anyagból válogass... Vagy húzz olyan nadrágokat, amik eltakarják, amit a fehérnemű nem... :)
2011. febr. 8. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem fehérneműre, hanem fürdőruhára gondolok. És én sem értem, hogy mért van az, hogy nem mindnél látszik
2011. febr. 8. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
vékonyabb anyag..
2011. febr. 8. 18:09
 4/6 A kérdező kommentje:
És ha már van ilyen fürdőruhám, tudok valamit tenni, hogy ne látszódjon át? És másoknak mért nem látszódik?
2011. febr. 8. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:

mert ők borotválják? xD

[köztük én is nekem is volt olyan bikini alsóm ami zebra mintás volt átlátszott de megtaláltam a módját hogy

ne látszódjon át.]

2011. febr. 9. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is. És te hogy találtad meg a módját?
2011. febr. 9. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!