Boldog vagy? Még 30 ember válaszára lenne szükségem :3
Figyelt kérdés
Statisztikát készítek a hamarosan induló oldalamhoz. Leírhatod azt is, hogy miért vagy boldog vagy miért nem (1-2 példát beleírnék). Korod és nemed mindenképp írd meg!2014. aug. 17. 19:34
2/37 anonim válasza:
Boldog vagyok mert itt ülhetek a gép előtt, nem kell se tanulnom se dolgoznom. 16/f
3/37 anonim válasza:
Nem.. Még nem, de közeledek hozzá.
4/37 anonim válasza:
Ez egy hangulat. Mikor milyen az ember.
5/37 anonim válasza:
Jelen pillanatban nem vagyok boldog,de boldogtalan sem. Átlagos "semmilyen" érzés.
6/37 anonim válasza:
Nem, soha nem is leszek az.
Miért?
Mert élek, és semmi sem úgy sikerül az életemben, ahogy kellene, hiába teszek bármit is újra is újra.
25F
7/37 anonim válasza:
Nem.
A nemem is nem. Korom sincs, mert nem vagyok kémény, sem kéményseprő.
8/37 anonim válasza:
Igen. Nincsenek nagy gondjaim, van hol aludni, van mit enni, van párom, van munkahelyünk és egészségesek vagyunk. 43L
9/37 anonim válasza:
Nem vagyok boldog, mert nagyon magányos vagyok, hiányzik az életemből, egy őszinte, kedves, okos lány akivel kölcsönösen szerethetnénk egymást. Ezen kívül fontos vizsgára kellene tanulnom, de fáradt vagyok, kedvetlen és belefásultam az egész egyetemi cirkuszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!