Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Boldog vagy? Még 30 ember...

Boldog vagy? Még 30 ember válaszára lenne szükségem :3

Figyelt kérdés
Statisztikát készítek a hamarosan induló oldalamhoz. Leírhatod azt is, hogy miért vagy boldog vagy miért nem (1-2 példát beleírnék). Korod és nemed mindenképp írd meg!
2014. aug. 17. 19:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Igen,boldog vagyok,és jól érzem magam.Szeretem a munkámat,a lakásomat,a barátnőmet,a hobbimat.Örülök,hogy olyan a természetem,hogy tele vagyok célokkal és ambícióval.Örülök,hogy kb.25 évesnek érzem magam.

45F

2014. aug. 17. 20:18
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nem, de majd holnap talán az leszek, ki tudja. Jelenleg kiütéses vagyok egy gyógyszertől, amit egy másik betegségemre szedtem, ami már hetek óta gyengít, boldogtalanít. Emiatt nem tudtam dolgozni se, így pénzem sincs. Szerelmem sincs, aki tetszett, annak én nem tetszem. Ja, és vizsgáznom kell hamarosan, egy nagyon, nagyon fontos tárgyból, amire szintén nem tudtam eleget tanulni, a betegségem miatt. Amennyiben megbukok, az nagyon súlyos következményekkel jár. Viszont van egy tüneményes macskám. Ez a jó hír.
2014. aug. 17. 20:18
 23/37 anonim ***** válasza:

Nem igazán. Majdnem harminc vagyok, szüleimmel élek, jelenleg nincs barátom se, pedig már nagyon hiányzik. Rendes munkám sincs, hiába a diploma.

De azért sok mindennek tudok örülni is, néha egész apró dolgoknak is. Meg igyekszem mindent pozitívan felfogni, pl kényelmes itthon, a fizum nagyon kevés, viszont emiatt nem kell beszállnom a rezsibe, a pasikkal meg csak a baj van :D

Komolyra fordítva sokszor ingadozó a hangulatom, de talán többször pozitív, vagy semleges.

Na ezt értékeld! :D

2014. aug. 17. 20:26
 24/37 anonim ***** válasza:

Igen.

Nemsoká megvan a jogosítványom, ez a fő boldogság jelenleg

Mindenem megvan kivéve egy srác akit a barátomnak nevezhetnék.

17l

2014. aug. 17. 20:26
 25/37 anonim válasza:
Igen, sikerült házat vennünk, elköltöznünk egy jó helyre.:)) 14/l
2014. aug. 17. 20:27
 26/37 anonim válasza:
igen. 13F
2014. aug. 17. 20:45
 27/37 anonim ***** válasza:

Voltam már boldogabb is. Egyfolytában eszembe jut 3 személy,akivel már sosem tudok beszélni.

17/l

2014. aug. 17. 20:48
 28/37 anonim ***** válasza:

Igen, mert békés életem van, nem kell a pénz miatt aggódni, összetartó a családom, persze kisebb balhékat eltekintve. Jó barátaim vannak, és magammal is elégedett vagyok, bár ez régen nem így volt. Minden sikerült, amit mostanában szerettem volna, eljutottam rengeteg koncertre meg ilyenek, lefutottam a 150. kilóméteremet a nyáron, akármennyire is kevéske, nekem nagy dolog volt :) Röviden, értékelem amim van és minden a lehető legjobb, még ha néha nem is úgy tűnik.

16/L

2014. aug. 17. 20:53
 29/37 anonim ***** válasza:
78%
Igen, mert nem teszem külső tényezőktől függővé a belső harmóniát már.
2014. aug. 17. 22:22
 30/37 anonim ***** válasza:
Boldog vagyok mert felvettek az egyetemre, illetve azért nem vagyok boldog mert vége van a 2 éves kapcsolatomnak.
2014. aug. 17. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!