Boldog vagy? Még 30 ember válaszára lenne szükségem :3
Igen,boldog vagyok,és jól érzem magam.Szeretem a munkámat,a lakásomat,a barátnőmet,a hobbimat.Örülök,hogy olyan a természetem,hogy tele vagyok célokkal és ambícióval.Örülök,hogy kb.25 évesnek érzem magam.
45F
Nem igazán. Majdnem harminc vagyok, szüleimmel élek, jelenleg nincs barátom se, pedig már nagyon hiányzik. Rendes munkám sincs, hiába a diploma.
De azért sok mindennek tudok örülni is, néha egész apró dolgoknak is. Meg igyekszem mindent pozitívan felfogni, pl kényelmes itthon, a fizum nagyon kevés, viszont emiatt nem kell beszállnom a rezsibe, a pasikkal meg csak a baj van :D
Komolyra fordítva sokszor ingadozó a hangulatom, de talán többször pozitív, vagy semleges.
Na ezt értékeld! :D
Igen.
Nemsoká megvan a jogosítványom, ez a fő boldogság jelenleg
Mindenem megvan kivéve egy srác akit a barátomnak nevezhetnék.
17l
Voltam már boldogabb is. Egyfolytában eszembe jut 3 személy,akivel már sosem tudok beszélni.
17/l
Igen, mert békés életem van, nem kell a pénz miatt aggódni, összetartó a családom, persze kisebb balhékat eltekintve. Jó barátaim vannak, és magammal is elégedett vagyok, bár ez régen nem így volt. Minden sikerült, amit mostanában szerettem volna, eljutottam rengeteg koncertre meg ilyenek, lefutottam a 150. kilóméteremet a nyáron, akármennyire is kevéske, nekem nagy dolog volt :) Röviden, értékelem amim van és minden a lehető legjobb, még ha néha nem is úgy tűnik.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!