Na, látom szép kis enyhén rasszista vita alakult ki előttem, én inkább nem csatlakozom. Amelyik néger buta és műveletlen az maradjon a helyén, az értelmesek meg felőlem oda mennek ahova akarnak.
A kérdésre válaszolva, nekem először a rapperek és Amerika jut eszembe. Aztán meg a "pisztolyos" gengszter bandák és ilyesmik.
Ki mondta, hogy hiszek a gonoszban? Szerintem az aki e világot teremtette maga a gonosz, mert jólelkű lény ilyen szennyet nem teremt! Hacsak nem mint büntetést a bűnösöknek, de akkor viszont lélekvándorlásnak kell lenni, mert normális istenség nem bűntett az őseink vétkeiért. Jah bocs a zsidók istene büntet.
Arról nem is beszélve, hogy a gonoszság alapból a keresztény, bocsánat a zsidó isten szerves része, hiszen a Sátánt is teremtette valaki, Jahve, tehát a gonoszság Istentől ered, tehát közvetve Jahve maga a gonosz, aki szabad akarat címszóval szenvedést és pusztulást hoz az általa teremtett világra. Az hogy ezt a Fényhozón keresztül vagy önkezűleg teszi e szerintem teljesen mindegy. Hiszen az eredmény egy és ugyanaz.
Megjegyzem ez a Sátán motívum a keresztény vallás leggyengébb pontja. Ó biztos van egy gonosz entitás aki a szart keveri a világban, abban a világban amit a tökéletes Isten teremtett, aki mellesleg bosszúszomjas, kegyetlen, és kb. úgy bánik az emberiséggel amit ő teremtett olyannak amilyen, mint a patkányokkal.
Na ezért nem akartam teológiai vitába bocsátkozni, de belekényszerítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!