Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az, ami először a négerekrő...

Mi az, ami először a négerekről az eszetekbe jut?

Figyelt kérdés

2014. szept. 5. 10:58
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
#14, nem tudom hogy mit köszönsz, de mindenesetre nagyon szívesen :)
2014. szept. 5. 15:26
 22/35 anonim ***** válasza:
A te istened olyan szörnyű kórképeket teremtett mint cisztás fibrózis, AIDS, Burkitt lymphoma, ebola, noma, neurofibromatosis, retinoblastoma, lepra. Ezekkel a betegségekkel nem csak felnőtteket, hanem ártatlan gyermekeket is súlyt. Bocs de, egy vicc amit írsz. És akkor ott vannak az éhezések, a háborúk, a mindent elborító erőszak is. Ez a bolygó, vagy egy bűntetőtábor, ahova előző életeinkben elkövetett tetteink miatt kerülünk, vagy a te istened sátánibb a Sátánnál, és az emberek szenvedéséből merít erőt.
2014. szept. 5. 15:41
 23/35 anonim ***** válasza:
azt, hogy te sem bírtál elmenni csak ugy bizonyos valasz mellett
2014. szept. 5. 15:53
 24/35 anonim ***** válasza:
Sátánról beszélsz, hiszed hogy van gonosz, akit úgy is neveznek, hogy e világ fejedelme(!), és mégis Istent vádolod az e világon(!) bekövetkező szörnyűségekért... Azt gondolom hogy aki ezt nem érti, az nem is akarja érteni.
2014. szept. 5. 16:08
 25/35 anonim ***** válasza:
...illetve nem biztos hogy nem akarja érteni, csak a gonosz jelen van a világban.
2014. szept. 5. 16:13
 26/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
2014. szept. 5. 16:19
 27/35 anonim ***** válasza:

Na, látom szép kis enyhén rasszista vita alakult ki előttem, én inkább nem csatlakozom. Amelyik néger buta és műveletlen az maradjon a helyén, az értelmesek meg felőlem oda mennek ahova akarnak.

A kérdésre válaszolva, nekem először a rapperek és Amerika jut eszembe. Aztán meg a "pisztolyos" gengszter bandák és ilyesmik.

2014. szept. 5. 17:43
 28/35 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy hiszek a gonoszban? Szerintem az aki e világot teremtette maga a gonosz, mert jólelkű lény ilyen szennyet nem teremt! Hacsak nem mint büntetést a bűnösöknek, de akkor viszont lélekvándorlásnak kell lenni, mert normális istenség nem bűntett az őseink vétkeiért. Jah bocs a zsidók istene büntet.

Arról nem is beszélve, hogy a gonoszság alapból a keresztény, bocsánat a zsidó isten szerves része, hiszen a Sátánt is teremtette valaki, Jahve, tehát a gonoszság Istentől ered, tehát közvetve Jahve maga a gonosz, aki szabad akarat címszóval szenvedést és pusztulást hoz az általa teremtett világra. Az hogy ezt a Fényhozón keresztül vagy önkezűleg teszi e szerintem teljesen mindegy. Hiszen az eredmény egy és ugyanaz.

Megjegyzem ez a Sátán motívum a keresztény vallás leggyengébb pontja. Ó biztos van egy gonosz entitás aki a szart keveri a világban, abban a világban amit a tökéletes Isten teremtett, aki mellesleg bosszúszomjas, kegyetlen, és kb. úgy bánik az emberiséggel amit ő teremtett olyannak amilyen, mint a patkányokkal.

Na ezért nem akartam teológiai vitába bocsátkozni, de belekényszerítettél.

2014. szept. 5. 18:10
 29/35 anonim ***** válasza:
Nekem most az ebola, mivel ahol lakok rengeteg néger van és azért kicsit tényleg para. De amúgy nekem nem jut eszembe semmi, ugyan olyan emberek mint én :D
2014. szept. 5. 18:24
 30/35 anonim ***** válasza:
#28, nem gondolom hogy belekényszerítettelek volna bármibe is, azt mondtam nem akarok vitatkozni, sőt meggyőzni sem akarlak, mert tudom tapasztalatból, hogy ez nem így működik. De sajnos, avagy szerencsére nem ez a legnagyobb tévedésed. Isten áldjon!
2014. szept. 5. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!