Vanda névről nektek milyen lány jut eszetekbe?
Figyelt kérdés
Barátaim kezdtek el így hívni, mert szerintük jobban illik hozzám, mint az igazi keresztnevem (Dóra). Lassan teljesen rám ragad, már a suliban is szinte mindenki így hív, és lassan én is megszeretem :)
Mindegy, ez csak a magyarázat volt, a kérdés még mindig az, mire asszociáltok a Vanda név hallatán (pozitív v. negatív, mindegy)
2014. júl. 8. 12:08
2/17 anonim válasza:
Nincs gond a névvel, de nekem nem tetszik, inkább negatív személyiségjegyek jutnak róla eszembe. A Dóra egy fokkal jobb azért.
5/17 anonim válasza:
Nem tetszik... jelentése: vad nő. Valahogy olyasmit is képzelek el ha a nevet hallom. Valami nagydarab, verekedős, férfiasan izmos nőt. Ijesztő. :D
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhetnek még :)
Egyik sorozatot se nézem (sajnos ?), de a BK-s Vandával tisztában vagyok, ki meg milyen.
Utolsó pedig nem vagyok kövér :D
2014. júl. 8. 12:37
7/17 anonim válasza:
Nekem valamiért a vagdalthús szó jut az eszembe róla mindig.
8/17 anonim válasza:
van egy régi vicc.
öreg nő: Vanda vagyok.
fiatal fiú: Meg öVeg is.:)))
nekem ez:)
9/17 A kérdező kommentje:
Vagdalt :D
Utolsó vicce is jó
2014. júl. 8. 14:34
10/17 anonim válasza:
Első, ovis szerelmem volt. :) Nem nagyon emlékszem, hogyan nézett ki, de most negatív irányba változott, se ő, sem a Vanda név nem tetszik. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!