Vanda névről nektek milyen lány jut eszetekbe?
Figyelt kérdés
Barátaim kezdtek el így hívni, mert szerintük jobban illik hozzám, mint az igazi keresztnevem (Dóra). Lassan teljesen rám ragad, már a suliban is szinte mindenki így hív, és lassan én is megszeretem :)
Mindegy, ez csak a magyarázat volt, a kérdés még mindig az, mire asszociáltok a Vanda név hallatán (pozitív v. negatív, mindegy)
2014. júl. 8. 12:08
11/17 A kérdező kommentje:
Az én ovis szerelmemmel ugyanez a helyzet :( Csak ő Ádám volt, és a név attól még tetszik.
2014. júl. 8. 15:19
13/17 anonim válasza:
Panda, vagy banda, esetleg randa, de csak mert ez így olyan költői... Na jó, nem. Igazából indulatos garázda alak sejlik fel lelki szemeim előtt, ún. vandál.
14/17 anonim válasza:
Kapafogú barna hajú lány, régi ismerősöm :D
15/17 anonim válasza:
Fiús, esetleg durva (Vand(a)ál).
16/17 anonim válasza:
Engem Vandának hívnak,és saját magam jut eszembe róla.
:''D
Szeretem a nevemet,és szoktam vandálkodni :DD
17/17 anonim válasza:
Bejön neked Jean Claude, Vandám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!