Milyen ember jut eszetekbe a Linette és Dylan névről?
Linette volt a neve az egykori Született feleségek sorozat egyik szereplőjének. Szimpatikus volt, akit alakított.
A Dylan névről pedig Bob Dylan jut eszembe kapásból.
Viccen kívül mikor rápillantottam a monitorra anagramma szóösszetétel ként egyből azt olvastam, hogy Danette, ne haragudj!
A nevekkel kapcsolatban pedig a Linette nekem kicsit olyan lokál beli primadonna évnek tűnik, a Dylan-ről meg nem asszociálok semmire sem.
A Linette-ről egy egy naiv, fiatal, szőke lány jut eszembe kinézetre, meg persze tudom, hogy a Született feleségekben is volt egy ilyen nevű szereplő.
A Dylan-ről viszont egy férfiatlan férfi, nagyon nem tetszik ez a név.
Az hogy a Bleachben van egy hasonló nevű lány Lilinette :D na komolyra fordítva a szót: vicces és bájos lány jut eszembe, akiben némi pajkosság is van. De komoly is tud lenni, így elgondolva egy éltanulóra tudnám elképzelni azt a nevet.
Dylan: szerény,őszinte, kissé csöndes lány, akit kevesen ismernek de azok szeretik.
Ha már Sz. F., Dylan volt Katherine LÁNYÁNAK a neve.
Sok olyan angol név van, amit viselhet fiú is, lány is.
Linette: szerintem ez egy gót csaj, szájpiercingje van, mindkét oldalt az alsó ajkában (szóval olyan vámpíros).
Dylan: a "We bought a zoo" című filmből Colin Ford.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!