Nektek milyen lány jut eszetekbe az Edit névről?
Figyelt kérdés
Hogy jelenik meg a fejetekben, ha meghalljátok ezt a nevet? Hogy néz ki, milyenek a belső tulajdonsági?2014. júl. 9. 20:35
2/11 anonim válasza:
2 Edit is van a munkahelyemen, mind2 magas és deszka vékony, az egyik kancsi is :)
3/11 anonim válasza:
Vagy egy középkorú nő, szőke hajjal. Vagy ha fiatalabb, akkor is világos hajú és vékony testalkatú.
Nekem egy vonalas, konzervatív gondolkodású ember jut róla eszembe, kortól függetlenül.
4/11 anonim válasza:
Az én barátnőm Edit,középkorú,helyesarcú,karcsú,barnahajú,jószívű,becsületes,mélyérzésű,higiénikus,kultúrált.
Így ennyi,és ez biztos.:)
5/11 *Nekomimi* válasza:
A szomszédom Edit. 50 körüli, fekete-ősz hajú, vékony és alkoholista... Akarva, akaratlanul is ha meghallom ezt a nevet, rögtön ő jut eszembe.
6/11 anonim válasza:
50 körüli, szemüveges, rövid hajú, fiús külsejű nő.
7/11 anonim válasza:
Olyan, mint Dr. Bubó Ursulája: tudálékony, dagi, szemüveges.
9/11 anonim válasza:
Nekem egy pszichopata jut eszembe róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!