11/35 anonim válasza:
:) mi vagyunk itt emberek, es a FOLD . persze mert oda szulettek, dogoljenek ehen, lojjek le oket....
12/35 anonim válasza:
Igen. Maradjanakm azon az élettéren ahol születtek. Te tényleg ennyire ostoba vagy, hogy nem fogod fel, mi lesz annak a következménye, ha ez a kultúrálatlan tömeg ellepi Európát? Persze globalista, hazátlan liberális. Engem nem érdekel a Föld. Engem Magyarország érdekel, a magyar nyelv, a magyar kultúra, aminek egy ilyen áradat, a végét jelentheti. Persze neked ez nem jelent semmit, hiszen te csak magyarul beszélsz, de nem vagy magyar, az ilyen világpolgár miért nem takarodik el innen a francba, hiszen tiéd az egész Föld?
13/35 anonim válasza:
Kedves előttem szóló!
Te hiszed azt, hogy van Isten?
15/35 anonim válasza:
Keresztény értelemben nem. Amúgy igen. De nincs kedvem teológiai vitához, mert a vallásában nem szeretnék senkit megbántani.
Egyébként önmaguk teszik élhetetlenné a saját otthonukat, azzal a mentalitással amit magukkal hoznak. Arra nincsen szükség Magyarországon.
17/35 anonim válasza:
Szerintem nincs is szükség semmiféle mélyenszántó theológiai jellegű értekezésre ahhoz, hogy az ember belássa, hogy ha van egy Teremtő Isten, akkor Ő mindennek, mindenkinek, minden embernek az Attya. Vagyis ugyanúgy vagy gyermeke te is, mint az a másik ember. És az a helyzet, hogy mint ilyen, elsősorban ember vagy, és "csak" utána vagy magyar, német, elefántcsontparti, vagy akármi. Tudod, amikor a Himnuszt is elénekled például, akkor is Istenhez fohászkodsz, és nem mondjuk Horthy Miklóshoz, miközben nem Horthy személyét degradálandó mondom ezt, hanem a példa kedvéért. Ember és Magyar. Szerintem ezt kell szem előtt tartani és ennek megfelelően élni és állni a többi emberhez.
19/35 anonim válasza:
Akkor mégis lesz teológiai vita. Az az atya, aki ezt a Föld nevű poklot megteremtette, egy szadista állat. Innentől fogva viszont nem igazán tud meghatni, hogy ki a "testvérem" és ki nem.
20/35 anonim válasza:
Nem akarok veled vitatkozni, de én meg azt gondolom és főleg úgy látom, hogy az az Isten, akit te szadista állatnak titulálsz, még az olyan embereket is kvázi fenntartja és élteti, lehetőséget adva a boldogságra és a változásra, az újjászületésre, akik szóval és/vagy tettel, lépten-nyomon belétörlik a lábukat, a taknyukat. Őszintén kívánom és remélem, hogy te is lehetőséget kapj a végsőkig, ameddig csak kell, és még azután is, hogy a félelmeid, dühöd, és az ítélkezésed, sokkal inkább békességgé, elfogadássá és szeretetté változhasson! Zárójel bezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!