Félig cigány vagyok de nagyon utálom maga miattam hogy fogadjam el magam?
Jézus. Ugye tudod, hogy ezzel a saját anyudra/apudra hozol szégyent?? Nem tudom melyikük a roma származású. De őt is szégyenled, ha vele kell mutatkoznod? Mert annál már undorítóbb tényleg nincs.
Lehet, hogy a magyar népnek kb 95%-a rasszista, a maradék 5%ot pedig normálisan felvilágisították, hogy ne származás alapján döntsék el kit utálnak kit nem.
Az hogy te saját magas utálod, mert félvér vagy, az a te szegénységi bizonyítványod, ami tele van csillagos ötössel. Nem mondom, hogy ostoba vagy, mert vírust látsz magadban, de szerintem k.urva hülye vagy.
Én is az vagyok, és én úgy lettem nevelve, hogy tagadjam le a származásom, de sosem tagadtam le, mindig megmondtam, hogy van bennem cigány vér. Már egy ideje eljutottam arra a szintre, hogy annak is vallom magam, nehéz dolog ez, hisz azt nevelték belém, hogy én nem vagyok az, de igenis az vagyok! És nem tagadom le. Tudom, hogy az emberek gyűlölnek engem a származásom miatt, de én is gyűlölöm ezt a sok rasszista patkányt!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!