Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Félig cigány vagyok de nagyon...

Félig cigány vagyok de nagyon utálom maga miattam hogy fogadjam el magam?

Figyelt kérdés
Félig cigány vagyok sajnos és nagyon szégyenlem,sőt utálom magam miatta! Egész életemben úgy néztem ezekre a degenerált alja népekre mint egy járványra vagy patkányokra.Egész életemben keményen tanultam mert szeretnék jó munkahelyet hogy majd a későbbiekben eltarthassam a családomat de nem segélyből illetve egyéb "szeretetszolgálatokkal" vagy bűnözéssel.Kevés emberrel jövök ki igazán mert elég sok idióta vesz körül ha például iskolában vagyok de most fogok érettségizni és jól esik hogy már többre vagyok mint az aljanépek valaha is lehetnek de szégyenlem ha tükörbe kell néznem hogy látom hogy egy pici "vírus" van bennem elmegy az életkedvem hogy ezzel kell együttélnem és nem tudom miképp tudnám ezt elfeledni vagy legalább enyhíteni mert emiatt rühellem magam.Kérem az olvasókat hogy ha lehet értelmes válaszokat adjanak nem pedig "Mocskos Cigó halnál meg blabla". Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm (18/F)

2014. szept. 4. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
Mit tagadott meg? A száműzött alsó kasztot? Mivel ember, nem hozzájuk sorolja magát. Az én családomnál bármikor otthont lel.
2014. szept. 9. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Jaj Istenem, rossz volt olvasni amit írtál! :( az csak egy dolog h félig az vagy, nem új viselkedsz és kész! :) ilyen gondolkozással ha teljesen az lennél se lenne semmi probléma, +fogadd el így magad! :)
2014. szept. 15. 00:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Te mondod meg ki vagy, ha hagytad hogy mások mondják meg, elfogadtad, ha nem, nem. Néha ez nehezebb, néha könnyebb. Bár neked nem lesz könnyebb attól hogy félig cigány vagy, de nekem sem könnyebb attól, hogy lassan rothadó húsbörtönben kell élnem mint a többi emlősállatnak, ha ez vígasztal.
2014. nov. 13. 15:52
 14/15 anonim válasza:

Jézus. Ugye tudod, hogy ezzel a saját anyudra/apudra hozol szégyent?? Nem tudom melyikük a roma származású. De őt is szégyenled, ha vele kell mutatkoznod? Mert annál már undorítóbb tényleg nincs.

Lehet, hogy a magyar népnek kb 95%-a rasszista, a maradék 5%ot pedig normálisan felvilágisították, hogy ne származás alapján döntsék el kit utálnak kit nem.

Az hogy te saját magas utálod, mert félvér vagy, az a te szegénységi bizonyítványod, ami tele van csillagos ötössel. Nem mondom, hogy ostoba vagy, mert vírust látsz magadban, de szerintem k.urva hülye vagy.

2017. febr. 19. 09:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is az vagyok, és én úgy lettem nevelve, hogy tagadjam le a származásom, de sosem tagadtam le, mindig megmondtam, hogy van bennem cigány vér. Már egy ideje eljutottam arra a szintre, hogy annak is vallom magam, nehéz dolog ez, hisz azt nevelték belém, hogy én nem vagyok az, de igenis az vagyok! És nem tagadom le. Tudom, hogy az emberek gyűlölnek engem a származásom miatt, de én is gyűlölöm ezt a sok rasszista patkányt!

30/F

2022. aug. 10. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!