Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki hány éves korában volt a...

Ki hány éves korában volt a legboldogabb? Az is érdekel, hogy miért pont akkor, de ha nem akarod az okot megmondani elég a kor is.

Figyelt kérdés

2014. szept. 3. 15:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem szoktam boldog lenni.
2014. szept. 3. 16:02
 2/13 anonim ***** válasza:
14 de lassan megdől
2014. szept. 3. 16:09
 3/13 anonim ***** válasza:
12 éves kor körül. Akkor még élt mind a négy nagyszülőm, náluk nyaraltam. A papám sok mindenre megtanított, bölcs ember volt. Bármit megadnék, hogy újra átélhessem.
2014. szept. 3. 16:26
 4/13 anonim válasza:

15 évesen. Akkor még az tele igéretekkel, voltak álmaim voltak vágyaim. most meg-e. Inkább nem is írok semmit...

Nem tudom hogy volt-e hasonló élményed, de múltkorjába a régi képeim nézegettem, és sírni tudnák magamon mikor összehasonlítottam magamat a múltammal.

2014. szept. 3. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
8-9 éves koromban. Nem tudom, miért, igazából, akkor még olyan egyszerű volt minden. :) Játszottam, találkoztam a barátaimmal, együtt voltak még a szüleim... Simán csak jó volt. :)
2014. szept. 3. 17:26
 6/13 anonim ***** válasza:
0-1 között, akkor nem értettem semmit a világból, nem voltak gondolataim, gondok, stb.
2014. szept. 3. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:

6 éves koromig kb.

kicsattantam az önbizalomtól, sosem gondoltam rá, mit gondolnak mások, minden szép volt és jó.

2014. szept. 3. 21:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem rémlik, hogy hú de boldog lettem volna valamikor is, de biztos volt olyan, csak még nagyon kicsi lehettem.
2014. szept. 5. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Vagy 6-10, vagy 16-24 között, de ezekben is voltak jobb és rosszabb részek.

Talán egyetemen volt jó, ott már a magam ura lehettem, volt sok barátom, szórakoztunk, ide-oda mentünk... igaz, a tanulós része azért nem volt olyan egyszerű, akkor emlékszem, alig vártam hogy lediplomázzak és legyen valami jó kis állásom, ne kelljen délután/este tanulni...

Na most hogy dolgozom halál unalom és sz..r lett az élet. Ketten vagyunk a párommal, az jó, de ezen kívül...

2014. szept. 5. 19:40
 10/13 anonim válasza:
19-20 szerelem + akkor kezdtem elfogadni önmagam.
2014. szept. 5. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!