Ki hány éves korában volt a legboldogabb? Az is érdekel, hogy miért pont akkor, de ha nem akarod az okot megmondani elég a kor is.
15 évesen. Akkor még az tele igéretekkel, voltak álmaim voltak vágyaim. most meg-e. Inkább nem is írok semmit...
Nem tudom hogy volt-e hasonló élményed, de múltkorjába a régi képeim nézegettem, és sírni tudnák magamon mikor összehasonlítottam magamat a múltammal.
6 éves koromig kb.
kicsattantam az önbizalomtól, sosem gondoltam rá, mit gondolnak mások, minden szép volt és jó.
Vagy 6-10, vagy 16-24 között, de ezekben is voltak jobb és rosszabb részek.
Talán egyetemen volt jó, ott már a magam ura lehettem, volt sok barátom, szórakoztunk, ide-oda mentünk... igaz, a tanulós része azért nem volt olyan egyszerű, akkor emlékszem, alig vártam hogy lediplomázzak és legyen valami jó kis állásom, ne kelljen délután/este tanulni...
Na most hogy dolgozom halál unalom és sz..r lett az élet. Ketten vagyunk a párommal, az jó, de ezen kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!