Hogy lehetnék energiavámpír?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, érzem már ideges vagyok ha vele beszélek, legyengít teljesen. De minden baját rám zúdítja! Hogy lehetne ez fordítva. Egyszer próbáltam, hogy pontosan én is csak magamról beszéltem, de akkor továbbállt, keresett magának mást. Pár hét múlva visszatért az igazi énemhez. Csúnya dolog de azt szeretném, hogy igenis élje át amit én. Annyira csak magával törődik, azonnal lelép ha a másiknak szüksége lenne rá. De érzi mikor csillapodnak a dolgok és ujra visszajön.2014. aug. 30. 14:52
11/12 A kérdező kommentje:
Igaz lehet. Megpróbálok lépni mert ez így nem jó. Az utóbbi időben annyira kisajátított, annyira az ő életét éltük, hogy az enyémről meg is feledkezek, már mással alig kommunikálok. Most, hogy így ezt átgondoltam, ez így van sajnos. Persze én hibám, de közben segítőkész ember vagyok, ő ezt kihasználja én meg hagyom magam:(
2014. aug. 30. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!