Hogy lehetnék energiavámpír?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, érzem már ideges vagyok ha vele beszélek, legyengít teljesen. De minden baját rám zúdítja! Hogy lehetne ez fordítva. Egyszer próbáltam, hogy pontosan én is csak magamról beszéltem, de akkor továbbállt, keresett magának mást. Pár hét múlva visszatért az igazi énemhez. Csúnya dolog de azt szeretném, hogy igenis élje át amit én. Annyira csak magával törődik, azonnal lelép ha a másiknak szüksége lenne rá. De érzi mikor csillapodnak a dolgok és ujra visszajön.2014. aug. 30. 14:52
1/12 anonim válasza:
Ahhoz, hogy energiavámpír legyél, mindössze csak az kell, hogy ledegradáld magad eléggé, hogy elérd azt a szintet, ahol nem tudsz problémákat megoldani, és csak nyafogni tudsz róluk. A bosszúállás mondjuk jó kezdet hozzá.
2/12 A kérdező kommentje:
Na igen azt észrevettem, hogy a legpitibb dologból is hatalmas gondot tud csinálni, megoldani nem is akarja szerintem.
2014. aug. 30. 15:01
3/12 anonim válasza:
Szerintem te is hagyd ott amikor elkezd dumalni
4/12 A kérdező kommentje:
De ő olyan elégedett, van önbecsülése, semmi nem zavarja, bármit mondanak róla, kidumálja és elis hiszi magának, mindenki hülye csak ő a normális. Komolyan néha én is ilyen akarok lenni. Én beledöglök a problémák megoldásába, de juszt is megcsinálom, másoknak segítek stb.És közben felörlődök. Ő meg olyan jól van tényleg.
2014. aug. 30. 15:36
5/12 anonim válasza:
Az ilyen emberrel nem tudsz mit kezdeni én is ismerek egy pár ilyen embert
6/12 A kérdező kommentje:
Én már kezdem irígyelni.Olyannyira elégedett önmagával,hogy soha bele se gondol, hogy esetleg benne lehet a hiba. Én mindig igyekszek megfelelni, persze ettől nem áldozom fel magam , de én magamnak is szeretek megfelelni. Az én életem csupa hajtás, míg az övé panaszkodás és közben mindenki neki segít. Talán ő csinálja jól. De az biztos, hogy leszív amikor beszélünk, olyankor már remeg a gyomrom is.
2014. aug. 30. 17:48
7/12 anonim válasza:
Tudom, mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy írigyled. De azért eléggé becsülöm magamban azt, hogy látok. Azaz jobban tudatában vagyok dolgoknak. Egyébként nem tudom, hogyan tudod mesterségesen addig csökkenteni a tudatosságod, hogy olyan legyél. Másrészről azt nézd meg: ha egyszer úgy alakul, hogy nincs aki segítsen neki, akkor mi lesz vele.
8/12 A kérdező kommentje:
Na igen. Én is örülök, hogy ilyen vagyok. De a lelki békém hiányzik. De végülis rájöttem csak akkor van ez az érzés, ha sokat beszélek ezzel az ismerőssel. Egyszer hónapokig nem beszéltünk és a családom szerint kicserélődtem. Neki van nagy társasága, hisz úton útfélen megáll valakivel és ki ne hallgatná végig a családi bajait. Legbelsőbbeket is elmondja a legutolsó embernek. Én nem vagyok ilyen meg sietek haza a családomhoz. Tehát nekem kis társaságom van, ami megint irígységnek tűnik.
Azt mondja meg nekem valaki, miért nem tudom leépíteni..mert ha nagyon akarnám egy két mondattal lehet egy életre eltűnne, de miért nem vagyok képes rá? Miért jön mindig vissza?
2014. aug. 30. 18:13
9/12 anonim válasza:
Hát mert neki szüksége van rád. De a szakítás a helyes lépés, minden bizonnyal.
10/12 anonim válasza:
Csak akkor tudsz megszabadulni tőle ha a szemébe mondod az igazat.biztos nem egyszeru de gondolj azokra a pillanatokra amikor csak magával törődik és azzal nem, hogy veled mi van így talán könnyebb lesz.és ne irigyeld őt mert az ilyen embert senki sem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!