Egy 35-40-es komoly egzisztenciával rendelkező férfi mit keres egy nőben?
#10: szerintem ez nincs így. Ha az egyik fél csóró, akkor nincsenek szintek, számok és súlycsoportok. A 10es csaj észre sem veszi a 10es csóró pasast, mivel mutogatni jobb a Guccit mint a csóró szépfiút, nemde :D ?
A gazdag srác pedig nem gyakorol önkritikát (Miért tenné? Ő vásárol.), mivel körüldöngik a 10es csajok. Ha van agya, akkor csóró nőt soha nem fog komolyan venni..., ha nem komoly akkor miért választana 8ast, vagy 7est? :D
Nézd csak meg a milliomos nős pasasokat 3-4 barátnővel... :) úgyis csak az számít, amit a kedves kérdező elhisz majd a 30as lovagjának. :D
"Ha van agya, akkor csóró nőt soha nem fog komolyan venni..., ha nem komoly akkor miért választana 8ast, vagy 7est?"
Szerintem vagy nem értetted vagy nem voltam világos.
Ha van agya és nem pénzéhes embert akar maga mellé, hanem társat, akkor gyakoroljon önkritikát. Attól még, hogy ki hányas valami hülye skálán, lehet mélyszegény meg csilliárdos is.
Ha egy "10-es" csaj a saját eredményei által lenne milliomos, akkor nem akrámelyik pasival állna össze, hanem azzal, aki bejön neki.
Szóval nyilván aki nem "válogatós" az lesz a csóró és nem a "7-es".
Mellesleg talán nem minden a számozás. Azért jobb lenne úgy aludni, hogy nem 1-től 10-ig számozza magában mindenki az embereket. És akkor talán már vannak is ilyenek.
"Nézd csak meg a milliomos nős pasasokat 3-4 barátnővel."
Nézem. Mindenki azt kezd magával amit akar. Viszont ebben az esetben azt is el kell fogadni, hogy nem mindenkinek lesz ez az etalon.
Lehet a kérdező is ilyen szerencsés helyzetben van, hogy sikerült kifognia egy nomrális pasit. Azért nem kell ráhozni a frászt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!