Szerintetek létezik olyan férfi, mint a szürke ötven árnyalatában szereplő Christian Grey?
Én már láttam,ismertem ilyen pasit :)
de túl idős hozzád :D
kedves kérdező amiről itt a többiek beszélnek,és hidd el,mindhárom részt vévigszenvedtem.a könyvben szereplő christian főbb tulajdonságai,manipulatív,basáskodó,lelki roncs.1-"ne rágcsáld az ajkad""ne forgasd a szemed" "egyél(mégha nem is vagy éhes) alapvető emberi reakcióidat és tiltja meg és rákényszerít olyanokra amihez semmi köze
2-a magánéletedet pofátlanul semmibe veszi.lásd azokat a részeket ahol lehalgat,intézkedik szervezkedik a csak tudta nélkül
3-nem is tudom hanyadik részben elárulja hogy azért a barna hajú lányokat kedveli,mert a drogos anyjára emlékezteti őt és ezért bántja azokat a csajokat.ana helyébe AZONNAL otthagytam volna ezt a pszichopatát.
mondjuk a könyv önmagában egy szenny.szókincs abszolút nulla,ismétlődő gagyiságokkal (szentséges b*sszantyú!)
meg az alapsztori is... egy férfi aki MINDEN nőt megkaphat,nem egy átlagos kis szürke csaj mellett fog kikötni,ez csak álomvilág.ő is ember és hozzá hasonló vonzó embert akar találni.és a sex.jól jegyezd meg a késöbbiekre.egy nőnek NINCS MINDEN SEXNÉL ORGAZMUSA,de ha vannak olyan szerencsések akiknek igen AZ ELSŐ ALKALOM NEM OLYAN MINT A KÖNYVBEN!!szóval lényeg ami lényeg,ha létezik is messze kerüld el!!
I'm here
My names is Mr. Grey
What do you want?
Christian Grey
CEO, Grey Enterprises Holdings, Inc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!