Szerintetek létezik olyan férfi, mint a szürke ötven árnyalatában szereplő Christian Grey?
Figyelt kérdés
Elolvastam a konyvet/konyveket es nekem olyan férj kéne majd felnőtt koromba, igaz, hogy még fiatal vagyok ahhoz, hogy ezen gondolkozzak, mert meg raerek meg minden, de annyira jo lenne egy ilyen pasi.. ne nezzetek nagyon hülyének, lecci.:D es en nem az életstílusára gondoltam, hogy ilyen durvan szereti a szexet, hanem ilyen öltönyös, elegáns, udvarias, kedves vagyis kulso, belső tulajdonsagokra gondolok. Amugy 14 éves vagyok.:DD es annyiraa szereti Ana-t!!!!2014. aug. 22. 21:44
11/11 A kérdező kommentje:
XDDD ez jo volt.:D
2015. febr. 24. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!