Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 35-40-es komoly egzisztenc...

Egy 35-40-es komoly egzisztenciával rendelkező férfi mit keres egy nőben?

Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 12:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Talán azt, ahol valójában nincs is semmi, a lyukat?
2014. aug. 29. 13:02
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyi idosen keres not, akkor en is azt tippelnem, mint az elso.
2014. aug. 29. 13:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Olyat ami belőled hiányzik.
2014. aug. 29. 13:22
 4/13 anonim ***** válasza:

"Olyat ami belőled hiányzik." Tud a semmi -a lyuk- hiányozni?

"Mert hiszen az ember átlát a falon,

de nem lát keresztül a fal hiányán."

Weöres Sándor

2014. aug. 29. 13:26
 5/13 A kérdező kommentje:
Látom ismét az értelem győzedelmeskedett :'D
2014. aug. 29. 13:32
 6/13 anonim ***** válasza:
milyen választ vártál? te mit gondolsz erről? mit "keres" egyik ember a másikban? egy férfi egy nőben? Talán társat keres, együttlétre, beszélgetésre, ölelésre, és többnyire családalapításra megfelelő tisztaszívű nőt keres. Egyetértesz?
2014. aug. 29. 13:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez emberfüggő. Nem mindenki ugyanazt keresi. Tehát a kérdés így egy kicsit értelmetlen.

Ha én lennék 40-es gazdag hapsi, max. barátságot keresnék egy nőben, mert meleg vagyok. :D

2014. aug. 29. 13:55
 8/13 anonim ***** válasza:

A nők szeretnék azt hallani, hogy a szerelmet, a családot, az életet... stb. mindenféle Jane Austin-féle lányregényes butaságot és azt hinni, hogy egy milliomos minden vágya az, hogy a NŐ kegyeit keresse élete végéig az Antillákon át San Franciscoig... :).

Alapvetően; az a véleményem, hogy 40éves korára már megszivathatta 1-2 "komolynak gondolt" pénzéhes hölgyemény + rájöhetett arra, hogy a pénzére bárhol és bármikor kap szebbet és jobbat (feltéve, ha az IQ-ja legalább két számjegyű). Lehet Ő akár Quasimodo, akár Brad Pitty fizimiskájú, a nők csak a tárcáját veszik észre belőle. Így... vásárol? Úgy van! Kb. ebben a korszakában már annyira kompromisszumképes mint egy acélgerenda, úgyhogy érdekes együttélés elé nézel... szerintem. Legalábbis akkor, ha vékonyabb a pénztárcád az övénél.

2014. aug. 29. 14:29
 9/13 anonim ***** válasza:
"Ha én lennék 40-es gazdag hapsi, max. barátságot keresnék egy nőben" .. én meg semmit, mert szeretnék gazdag maradni továbbra is.
2014. aug. 29. 14:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy ha az ember nem egy "gold digger-t" akar magának, akkor gazdag is marad. És ez honnan tudhatná? Nagyon egyszerű...felméri magát, hogy pénz nélkül melyik nőnél is lenne esélye...tehát gyakorol egy kis önkritikát. És egy hű társsal akkor máris csak gazdagabb lesz.

Ha viszont a pasi el van szállva magától és ahogyan az előtted lévő felvázolta, "friss husit" meg playboy/playgirl f*om tudja milyen típusú embereket hajkurász, amit ő szintben nem üt meg, akkor ne csodálkozzon, hogy csak a pénze miatt szeretik. Hiszen ő is ugyanolyan felszínes...anyagias, csak más értelemben.

Ha meg eleve csak szex a cél és tudja, hogy a másik félnek a lé kell, azzal semmi gond nincs.

De a hiszti, hogy "csak a pénzem kell neki" egy cseppet álszent, amikor nem a saját súlycsoportjában keresi az "igaz társat". Abban az esetben ő a hülye.

2014. aug. 29. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!