Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ahhoz, hogy elfogadjam valakin...

Ahhoz, hogy elfogadjam valakinek a kritikáját, elvárom, hogy okosabb legyen mint én. Ez nagyképűség?

Figyelt kérdés
Engem nem érdekel, hogy vezető e, ha nálam nem okosabb és képzettebb, ne ossza nekem az észt.
2014. aug. 29. 07:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Na igen. Ez nekem is magas...
2014. aug. 29. 09:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Alapesetben igaz, hogy az ember könnyebben elfogadja annak a kritikáját akire felnéz. De egy munkahelyi hierarchiában sajnos ez nem így meg. Ott a főnök a főnök attól függetlenül, hogy az ember mit is gondol.

A Te esetedben viszont nem is kritikáról van szó. A főnök egyszerűen egy s**fej. Erre nincs más szó. Sajnos mindig ilyenek kerülnek vezető pozícióba :S Ezzel alkalmazottként nem sok mindent lehet tenni. Ezen csak az ő felettese tudna változtatni. Ő meg nagy valószínűséggel nem fog. Ilyen esetben az ember fia 2 dolgot tehet. Egyrészt nyel egy nagyot másrészt meg él a "jogos bosszú" intézményével de ez már választás és habitus kérdése :)

2014. aug. 29. 09:15
 23/24 anonim ***** válasza:

20 Magadra vess, te választottad.

Az ilyen embert a környezetemben nem tűröm meg, nem hogy még hatalmat is adjak a kezébe neki...

2014. aug. 29. 09:18
 24/24 anonim válasza:

És mi van akkor,ha egy nálad idősebb ember az aki fiatalként 10szer annyira volt okos,mint te és átesett egy nagy traumán.Emiatt depressziós lett,de neked pl.,ugyan aza bajod van,mint neki volt régen.Na ebbe a helyzetbe mit tennél?

A depresszió lehet rosszul tudom,de elmebetegség.

Ha nem halgatsz rá akkor lehet te is az leszel,mert őmár átélte és rájött mitt nem kellett volna tennie.

Persze ez csak egy példa.

Várom a válaszod.

2018. ápr. 3. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!