Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ahhoz, hogy elfogadjam valakin...

Ahhoz, hogy elfogadjam valakinek a kritikáját, elvárom, hogy okosabb legyen mint én. Ez nagyképűség?

Figyelt kérdés
Engem nem érdekel, hogy vezető e, ha nálam nem okosabb és képzettebb, ne ossza nekem az észt.
2014. aug. 29. 07:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Azt mondja nekem munkaidő előtt mikor épp tele volt a kezem mert akkor estem be hétkor van kezdés, ekkor negyed hét volt, h vigyem el az újságot. Mondom oké de lepakolok. Erre azt mondja: most. Mondom neki viccesen: tele a kezem meg még nincs hét óra. Erre elkezd kiabálni: akkor majd más elviszi a rohadt ujságokat na takarodj a szemem elől. Ez a ffi két éve van nálunk. én képeztem ki, és nekem ez a hetedik évem. és akkor mondja h büszke a tudására. Mondom egyszer a nagyvezérnek: a balázs hol tanult meg milyen képzettsége van? Erre a nagyvezér: semmi, kicsit döcög az az alap is ami neki van, de nem volt más. Na erre mondom h vérlázitó!!
2014. aug. 29. 08:41
 12/24 anonim ***** válasza:

Nálad egy baj van kérdező:

Hogy felvételnél nem nézed az embert és annak valódi megbizhatóságát. Csak a tudást és ez hiba.

Mert az olyan ember, aki megvásárolható, hiába tud 5 nyelvet, és profi tudása van, semmit nem érsz vele, mert addig van ott míg nem ajánl valaki érte többet. Nem számít, hogy betanitottad, nem számit emberileg semmi számára, csak a pénz.

Az ilyen embert tilos egy céghez felvenni.Pl.

Rosszul tekintesz az emberekre és nem tudod, hogy letesztelni őket emberileg, mert nem gondolkodsz.

Csak ajánló, és egyéb levél alapján mész..

2014. aug. 29. 08:43
 13/24 anonim ***** válasza:

Olyan embert pl. aki komoly árbevételforrásnál (több félébe) van, soha nem ültetünk olyat, aki egyetlen egyszer is visszaosztást elfogadott. Soha.

De ez csak egy apró trükk a sok közül.

2014. aug. 29. 08:52
 14/24 A kérdező kommentje:
Engem is ezek alapján ítélnek meg. Ahhoz is komolyan kell küzdenem h egyáltalán emberszámba vegyenek. Nem nézik ki belőlem pedig e munka mellett rengeteg szociális dologban vagyok benne, napi 12 14 órát melózok. Egy kis tisztelet igazán elvárható. Meg a cégnél én vagyok régebben az összes emberből ez kb 60 fő csak ketten vannak van ott régebben, ezekből egy a vezető. Ez a kis fing meg két éve. Ha nem tanitom be jol, akkor nem dolgozik itt. Mert ha szarul mondja el, akkor ugysem neki hisznek, mert nekem sokszáz sikeres kiképzésem volt, ugyhogy kicsit eszébe juthatna h talán nekem is köszönheti ezt
2014. aug. 29. 08:54
 15/24 anonim ***** válasza:

12: Nekem úgy jött le, hogy nem a kérdező veszi fel az embereket. Az ő feladata a kiképzés.

Kérdező: Egyébként kiképzés során is jelezheted a vezetőknek, hogy xy nem alkalmas. Utána meg már a vezetők felelőssége.

Elhiszem, hogy bosszantó, de ha te mindent megteszel, akkor ne bosszankodj ilyeneket. A vezetők helyett nem dönthetsz, nem gondolkozhatsz.

2014. aug. 29. 08:54
 16/24 anonim ***** válasza:

14 Még egy apró trükk:

Kevély embert sosem ültetünk vezetői szintre, mert a hatalmával mindig vissza fog élni, nem él vele mások javára, javáért.

2014. aug. 29. 08:56
 17/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, kicsit megkéne reformálnod az eddigi felvételi módszereidet.
2014. aug. 29. 08:58
 18/24 anonim ***** válasza:

Jah, és hogy kicsit viccesre is vegyük, jobban illusztrálhatóvá a figurát:

Jusson eszedbe Forrest Gump.Hány ember életét mentette meg?

sok sok ilyen F.Gummp futkározik ám:)

Sosem tudhatod, hogy akit látszatra hülyének tartasz, valóban az-e:)

2014. aug. 29. 09:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Az egészben csak az nem érthetö, hogy életemben nem láttam/hallottam még olyat SEHOL, hogy egy BEOSZTOTT képezi ki a FÖNÖKÖT!
2014. aug. 29. 09:11
 20/24 A kérdező kommentje:
Ő nem forrest gump. Sose mosolyog csak a károdat neveti ki hangosan.
2014. aug. 29. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!