Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan váljak "láthatóvá"?

Hogyan váljak "láthatóvá"?

Figyelt kérdés

A régi barátaim, ismerőseim (20+ korosztály)számára láthatatlan vagyok. Ha találkozunk, akkor nem köszönnek vissza (pedig rájuk nézek, köszönök nekik érthetően stb.) vagy pedig kikerülnek (másik úton mennek csakhogy ne kelljen velem találkozniuk). Nem tudom mit rontottam el, talán mert nem járok kocsmába, se bulizni, de talán ez nem annyira rossz dolog, h még egy "szia" -t is sajnáljanak tőlem. A lányok pedig mindig kinevetnek (egyszer véletlenül meghallottam, h rólam beszélnek) a külsőm miatt (pl. ruháim, cipőm, stb.). Hogyan váljak láthatóvá, h kapjak legalább egy sziát tőlük?

köszi

22/L

2014. aug. 27. 19:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gondolom van pár normális barátod is, inkább koncentrálj azokra, a többit meg ** le.
2014. aug. 27. 21:05
 12/13 A kérdező kommentje:

Hát barátaim egyáltalán nincsenek, egy sem , ezért is kellenének a "régiek"

de azért köszönöm a tanácsot

2014. aug. 27. 21:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Az emberek már csak ilyenek. Ha valaki nem áll be a sorba mögéjük, nem követi ugyanazokat a szánalmas szokásokat, mint ők, akkor őket lenézik, kibeszélik a háta mögött. Azt tanácsolom, az ilyen emberekkel ne is foglalkozz, ne akard a figyelmüket elnyerni. Ha meglátsz egy ilyet, meg se próbálj köszönni neki, sőt fordítsd el a fejed, ne is foglalkozz vele. Ne lássák rajtad, hogy az érdeklődésüket akarod elnyerni. Az ilyen emberek amúgy sem lennének veled őszinték, valószínűleg a szemedben kedvesek lennének, de amint arrébb mész már mocskolódnának a hátad mögött. Azt tanácsolom, hogy keress egy hozzád hasonló embert, vele biztosan jobban megértitek egymást, és vele már ki fogsz tudni alakítani egy baráti kapcsolatot. Az ilyen szánalmas emberekre felesleges az energiádat pazarolni, úgysem fogsz soha megfelelni az elvárásaiknak, ha csak nem veszed fel az életstílusukat és válsz olyanná, mint ő maguk (de még ekkor sem biztos a "siker", mert lehet ekkor meg azért fognak kibeszélni, mert utánozni akarod őket). Egy szóval az emberek sajnos egyre nagyobb többsége szánalmas, undorító, akiben meg még van egy kis emberség, azt semmibe veszik.
2014. aug. 28. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!