Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan váljak "láthatóvá"?

Hogyan váljak "láthatóvá"?

Figyelt kérdés

A régi barátaim, ismerőseim (20+ korosztály)számára láthatatlan vagyok. Ha találkozunk, akkor nem köszönnek vissza (pedig rájuk nézek, köszönök nekik érthetően stb.) vagy pedig kikerülnek (másik úton mennek csakhogy ne kelljen velem találkozniuk). Nem tudom mit rontottam el, talán mert nem járok kocsmába, se bulizni, de talán ez nem annyira rossz dolog, h még egy "szia" -t is sajnáljanak tőlem. A lányok pedig mindig kinevetnek (egyszer véletlenül meghallottam, h rólam beszélnek) a külsőm miatt (pl. ruháim, cipőm, stb.). Hogyan váljak láthatóvá, h kapjak legalább egy sziát tőlük?

köszi

22/L

2014. aug. 27. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szia:)
2014. aug. 27. 19:15
 2/13 A kérdező kommentje:
:) szia, kedves vagy
2014. aug. 27. 19:16
 3/13 anonim ***** válasza:
A leírottak alapján ezek elég bunkók, ilyenek szerintem jobb is ha nem vesznek figyelembe.
2014. aug. 27. 19:23
 4/13 anonim ***** válasza:

Ilyen emberekkel nem érdemes foglalkozni. :)

Keress más ismerősöket szerintem.

2014. aug. 27. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
velem is tök ugyan ez a helyzet, kb levegőnek néznek
2014. aug. 27. 19:34
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Próbáltam új ismerősöket keresni, de képtelen vagyok velük kialakítani bármilyen kapcsolatot
2014. aug. 27. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Miért? Nagyok az elvárásaid?:D
2014. aug. 27. 19:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem, lelki okok miatt nagyon nehezen tudok kialakítani új kapcsolatokat
2014. aug. 27. 20:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia. :) Nem lehet, hogy azt hiszik, te nem kedveled őket, mivel nem jársz el velük ide-oda (pl. kocsmázni)? Bár ha kibeszélnek és nem köszönnek, akkor elég bunkók, és felesleges az ő barátságukat keresnek, nem vagytok egy hullámhosszon... Azt tudom még elképzelni, hogy tényleg igénytelen a külsőd, ezért kerülnek.
2014. aug. 27. 20:32
 10/13 A kérdező kommentje:
sajnos fogalmam sincs mi irritálja őket ennyire bennem/rajtam , egyszerűen nem tudom
2014. aug. 27. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!