Miért okoz a facebook sokaknál függőséget?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 09:30
2/3 anonim válasza:
Én nem a fészbukra vagyok ráfüggve. Hanem azokra az emberekre akikkel ott beszélgetek
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem is feltétlen maga az oldal. Én legalábbis azért vagyok fenn egy nap órákig, mert rengeteg olyan kedves ismerősöm van, akikkel csak ott tudom tartani a kapcsolatot, mert elköltöztek pl vagy ismerősön keresztül ismertem meg mondjuk egy rendezvényen és messze lakik, de számomra nagyon kedves és szeretek velük beszélgetni, valamint regényeket is írok és közben jól esik mondjuk 10-20 percenként kikapcsolni kicsit az agyam, felnézni vagy zenét hallgatni. :) Szóval én az ismerősökért megyek fel, függetlenül az oldal sajátosságaitól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!