Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez? Már az evészet...

Miért van ez? Már az evészet is szégyen?

Figyelt kérdés
Múltkor elmentünk Gyrosozni 2 barátnőmmel és odajött hozzánk az egyik fiú ismerősünk,ők rögtön eldobták a villát,én ettem tovább,nem zavartattam magam!! Mikor a fiú elment,akkor botránykozva néztek rám mind ketten,és mikor megkérdeztem mi bajuk,közölték,hogy; "úristen te ettél egy fiú előtt!" Mi ez az őrület...Mért ne ehetnék egy fiú előtt,valószínűleg nem lesz neki újdonság ilyet látni,mert ő is táplálkozik!! Némelyik lány mért nem mer a fiúk előtt enni...Lehet hogy én vagyok a hülye a témában,de tényleg nem értem!! 14/L

2014. aug. 22. 15:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam! :)
2014. aug. 22. 18:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Ne, könyörgöm, ne kezdd a "feminizmust" 14 éves kislány létedre, mert a női léthez nem sok közöd van még (ami nem is baj). Másrészt a mai modern feminizmus egy vicc.

De ez a fiúk előtt nem evés csak tipikus kislányos hiszti, nem érdemes vele foglalkozni. Nekem az unokatesóm volt ugyan ez, problémát csinált a nagy semmiből.

2014. aug. 23. 05:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Normális vagy de a barátnőiddel valami komoly baj van. Szerintük ha nem esznek egy fiú akkor a fiú másképp néz rájuk? Elképzelem hogy én mint fiú a barátnőid elképzelése szerint hogy kéne látnom őket pl a mekiben: "Hmm.. ott van két lány,nem esznek..... Hmm... MEGVAN!!! Ők nézni vették a kaját.

Ne félj te vagy a normális.

2014. aug. 23. 10:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Hahaha!! Igazad van.. De arra még mindig nem tudok rájönni,hogy egyeseknek miért ciki a fiúk előtt lenni!!!
2014. aug. 23. 10:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem,hogy minek foglalkozol még velük... Sz*rd már le őket, éretlen kis tiniribik. Hisztisek..

(hatos voltam...)

2014. aug. 23. 11:09
 16/18 anonim ***** válasza:

1.ez tényleg hülyeség, de sajnos felnőtt nők is hisznek ilyenekben.

2.14 évesen nem korai, a városi lányok 12 évesen vesztik el a szüzességüket.

3.ne akarj feminista lenni, az is hülyeség. pont azok a nők válnak feministává akiknek problémájuk van önmagukkal.

2014. aug. 23. 14:15
 17/18 anonim ***** válasza:

"Már" "Korai".

Nem rosszból, de ezt pont, hogy a ti korosztályotok, illetve nálatok fiatalabbak (12-15 év között kb) csinálják. Én 17 vagyok, de egy lány ismerősömnek (valamint nekem) sem jutna eszébe abbahagyni a kajálást, csak azért, mert ott van egy fiú...

Majd abbahagyják.

2014. aug. 25. 19:12
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

Majd kinövik. Remélhetőleg... addig is ne foglalkozz vele.

2015. jan. 3. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!