Miért van ez? Már az evészet is szégyen?
Ne, könyörgöm, ne kezdd a "feminizmust" 14 éves kislány létedre, mert a női léthez nem sok közöd van még (ami nem is baj). Másrészt a mai modern feminizmus egy vicc.
De ez a fiúk előtt nem evés csak tipikus kislányos hiszti, nem érdemes vele foglalkozni. Nekem az unokatesóm volt ugyan ez, problémát csinált a nagy semmiből.
Normális vagy de a barátnőiddel valami komoly baj van. Szerintük ha nem esznek egy fiú akkor a fiú másképp néz rájuk? Elképzelem hogy én mint fiú a barátnőid elképzelése szerint hogy kéne látnom őket pl a mekiben: "Hmm.. ott van két lány,nem esznek..... Hmm... MEGVAN!!! Ők nézni vették a kaját.
Ne félj te vagy a normális.
Én meg azt nem értem,hogy minek foglalkozol még velük... Sz*rd már le őket, éretlen kis tiniribik. Hisztisek..
(hatos voltam...)
1.ez tényleg hülyeség, de sajnos felnőtt nők is hisznek ilyenekben.
2.14 évesen nem korai, a városi lányok 12 évesen vesztik el a szüzességüket.
3.ne akarj feminista lenni, az is hülyeség. pont azok a nők válnak feministává akiknek problémájuk van önmagukkal.
"Már" "Korai".
Nem rosszból, de ezt pont, hogy a ti korosztályotok, illetve nálatok fiatalabbak (12-15 év között kb) csinálják. Én 17 vagyok, de egy lány ismerősömnek (valamint nekem) sem jutna eszébe abbahagyni a kajálást, csak azért, mert ott van egy fiú...
Majd abbahagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!