Miért van ez? Már az evészet is szégyen?
Figyelt kérdés
Múltkor elmentünk Gyrosozni 2 barátnőmmel és odajött hozzánk az egyik fiú ismerősünk,ők rögtön eldobták a villát,én ettem tovább,nem zavartattam magam!! Mikor a fiú elment,akkor botránykozva néztek rám mind ketten,és mikor megkérdeztem mi bajuk,közölték,hogy; "úristen te ettél egy fiú előtt!" Mi ez az őrület...Mért ne ehetnék egy fiú előtt,valószínűleg nem lesz neki újdonság ilyet látni,mert ő is táplálkozik!! Némelyik lány mért nem mer a fiúk előtt enni...Lehet hogy én vagyok a hülye a témában,de tényleg nem értem!! 14/L2014. aug. 22. 15:59
2/18 anonim válasza:
ez hülyeség ne foglalkozz ilyen dolgokkal aki hülye haljon meg...
3/18 A kérdező kommentje:
Próbálok nem foglalkozni ezzel,de ilyenkor pillanatnyi sokkot kapok,amikor az ember már az evészetet is szégyenli!! :/
2014. aug. 22. 16:15
4/18 anonim válasza:
Hát, ekkora baromságot is régen hallottam... :D Annyira fölöslegesen bonyolítják egyesek az életüket...
5/18 anonim válasza:
Azért, mert fiúk előtt a legtöbb veled egykorú lány "szexi arcot" akar vágni, hogy tetsszen a srácnak. Tipikus tiniribi kór, majd kinövik.
7/18 A kérdező kommentje:
Lehet hogy maradi vagyok,de nem tudom mit kell "szexi arcot" vágni kajálás közben....egyébként teljesen igazad van,hogy tiniribi kór,de kicsit korán kezdik nem?? :/
2014. aug. 22. 16:35
8/18 anonim válasza:
Már most ki vannak akadva? Mi lesz majd később ha a leendő barátnőjük és elböfögi az ABC-t, aztán olyanokat ereget, hogy a gázálarc sem elég hozzá. Várnak még meglepetések a srácokra.
Téged meg ne zavarjon,még éretlenek. Elképzelhető, hogy azért mondták, mert tudják, hogy kicsit lelkis vagy, és ezért ezen fogsz pörögni.
9/18 A kérdező kommentje:
Lehetséges!! De nem érdekelt csak amikor hazaértem akkor kezdtem rajta filozofálni!! Nem bántottak meg vele,meg a srác se szólt semmit csak mosolygott,de ez mi már hogy a lányok nem mernek a fiúk előtt enni!! Legyen már bennük egy kicsi feminizmus!!
2014. aug. 22. 17:02
10/18 anonim válasza:
Soha nem halottam még ilyet, de örülök ilyenkor, hogy nem az én körömbe vannak a leghülyébb emberek. Én azzal a 2 szerencsétlen debillel mielőbb megszakítanám minden kapcsolatot, mielőtt lehúznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!