Ezt én váltom ki, vagy másokkal is van ilyen, itt a Gyakorin?
Figyelt kérdés
Írok valami totál egyértelmű választ és belémkötnek. Írok egy véleményt egy ruháról (ez volt a kérdés, nem csak úgy) és jól lepontozzák a válaszom. Írtam valamit egy külfölről szóló kérdéshez, mivel az adott országban élek, erre nekem esik valaki privátban, hogy én még biztos életemben nem jártam Magyarországon kívül... mindez csak ma. Vannak ilyen napok, amikor 3-4 idegbajos is rám önti a dühét, máskor meg hetekig semmi... fura. Csak engem találnak meg néha..?2014. aug. 19. 19:33
11/12 anonim válasza:
Még annyi, hogy elég megnézni több fórumot is a troll válaszolók szövegértelmezési képességei, vagy a rosszindulatuk egyből szembeötlik.
Feltett kérdéseknél, mindig van legalább egy olyan hiperintelligens, aki a kérdezőt hibáztatja. Kiraboltak? Te vagy a hibás! A macskádat elütötte egy autó, aki még 5-ször átment rajta? Te vagy a hibás. Megcsalt a feleséged az esküvőd napján? Te vagy a hibás.
Ilyenkor nem tudom mit gondoljak az adott válaszolóról. Tényleg ennyire sötét, vagy valami érthetetlen gonoszság munkálkodik benne?
12/12 anonim válasza:
Én velem még ilyet soha nem történt pedig már kb. 2 éve itt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!