Ezt én váltom ki, vagy másokkal is van ilyen, itt a Gyakorin?
Hajajj, én ilyennel még nem nagyon találkoztam. Na talán egyszer igen.
De lepontozni engem is szoktak :D szegények nem tanulják meg, hogy az nem a "hozzászólás letöltése későbbi megtekintése" gomb :D
Sajnos van ilyen!!! Ismeros story! Vagy a valaszom miatt vagy hogy ekezet nelkul irok es megyen az essz osztas a helyesiras a hulye kommim stb.... DE!!!
Ez valo szinuleg csak azert van mert vagy nem jo napuk volt tul okosnak kebzelik magukat!!sokan azt hiszik magukrol hogy csak az ö valasza a jo es neki van csak igaza!!!ez is azert van mert valszoszinū otthol el van nyomva es itt eli ki magat!!!hidd el magan eletben az ilyenek teljesen maskep viselkednek mint itt foto es nevtelenul!!!!
Nagyon sok irigy es rosszindulatu emberek vannak itt!! Ez nezd meg minden oldalom van egy troll, es nezd meg alltalaban azok bornyuskodnak akilnek 72,65.... stb szàzalėkosak,nos miert???amikot mindenhol csak kritizalni tudnak???mert tobb gyakori.regesztraltak be es sajat magukat pontozak!!!!:)))
Már én is gondolkodtam, hogy felteszem ezt a kérdést, de megelőztél. Akkor szerencsére, vagyis inkább sajnos nem csak engem szoktak megtalálni a hasonló emberkék.
Volt már úgy, hogy válaszomba kötöttek bele (a válaszaim általában segítő szándékúak), volt, hogy kiírtam egy-egy kérdést, és volt aki abba is belekötött.
Röhej, hogy segítene, vagy segítséget várna az ember, mégis vannak olyan szövegértelmezésre képtelen, de önbizalomtól duzzadó b*nkók, akiknek az a legjobb szórakozásuk, hogy belekötnek a másikba.
A százalékok már régen nem érdekelnek, mert nem a válasz hasznossága alapján pontoznak, hanem lesüllyedt az egész egy egyszerű szimpátiaszavazássá.
Jól van akkor :)
Esküszöm, már aggódtam, hogy valahogy tudat alatt én írom olyan stílusban a válaszaimat, hogy ezzel kihívom mások dühét. Csak mondom, az volt gyanús, hogy hetekig semmi ilyesmi, aztán egy nap alatt sokan megtalálnak. Biztos tegnap volt valami a levegőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!