Rossz ember lennék?
Figyelt kérdés
Sajnos,vagy nem sajnos nincs munkám és a pénzt amiből fenntartom magam az emberektől veszem el.Nem vagyok betörő és nem vagyok piti kis tolvaj sem.Az internet segítségével szedek ki pénz az emberekből(5 ezer forint/fő).Szándékosan nem veszek el többet,mivel nem szeretnék senkit sem súlyosan károsítani,csak épp annyit veszek el ami a megélhetőségemhez szükséges.Próbáltam már munkát keresni,de nem vagyok képes dolgozni havi 100 ezer ért,amikor így havonta 400-600 at is összehozok,napi 1-2 órás munkával.Eleinte lelkiismeret furdalásom volt,de egy idő után az ember immunis lesz erre.A környezetem nem tudja miből élek.Az ismerőseimmel próbálok mindig megértő lenni és mindig segíteni ott ahol csak tudok.Az élet más területein próbálok mindig tisztességesen cselekedni.Pár éve már egy nagyobb szabású projekten gondolkodom amivel annyi pénzt kaszálhatnék,hogy végleg kiszálljak.(példa:M.O-n él 9 millió ember.Amennyiben minden embertől tudnék szerezni 10 forintot az máris 90 millió nekem,de az emberek egyenként meg sem érzik ezt a pénzt).Nem vagyok büszke a bevételszerzésemre,de nem tudom az életem fenntartani havi 100 ezerből.(autó,lakás stb.).Legbelül minden ember luxuséletre vágyik,ha megvan hozzá a tehetségem és a tudásom akkor miért ne használjam ki?Hasonló helyzetben mit tennétek? (Nem kell a képmutatás,válaszoljatok őszintén)2014. aug. 19. 16:08
41/48 anonim válasza:
Mivel forgatókönyvet írtam, így nem túl nehéz kikövetkeztetni, hogy igen, az egy film...
42/48 A kérdező kommentje:
Nem szeretnélek megsérteni,de lehet sorozat is.:)
2014. aug. 20. 17:02
43/48 anonim válasza:
Nem sértesz meg, mert ez jogos... Viszont csupán 5 másodperc beírni a gugliba, és már ki is derül, mi is az.
44/48 A kérdező kommentje:
Már szedem NCore-ról.Nem tudom miért nem ismertem eddig,pedig nem annyira régi film és viszonylag magas értékelése van.Kiderül a végén hogy az életemet filmesítették meg és ez lesz a nagy dobásom.Perelhetem őket jogdíjért :).
2014. aug. 20. 17:09
45/48 anonim válasza:
Feljelentenélek te piece of shit. Más úgy küzd, hogy legyen munkája, te meg csalsz és hazudsz. Ha van valakinek zsaru ismerőse mutassa meg neki ezt a kérdést és fogják el ezt a szélhámost.
46/48 A kérdező kommentje:
A börtönben lévő emberek 60-70%-át Gy.K-ról gyűjtik be.Tudtommal már a rendőrök túlnyomó többsége nem is járőröz,hanem Gy.K-t figyeli,hogy mikor bukkan fel egy veszélyes bűnöző.
2014. szept. 14. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!