Rossz ember lennék?
Tisztázzuk. A válaszadókban jogos dolog a felháborodottság, mivel tényleg az olyan emberek miatt élünk rossz körülmények között, mint amilyen te is vagy(Rossz ember = nem tiszteli mások életét). Azonban egy fontos dolgot ki kell hangsúlyozni: Konkrétan nem miattad. Nem miattad válik ötezer forint életmentően sokká.
Szóval ezt csak azért írtam, mert most a "nem látjuk a fától az erdőt" helyzet lépett fel és felhívom a figyelmet arra, hogy elsősorban azzal a kérdéssel kéne foglalkozni, hogy miért válik pár ezer forint olyan értékessé nálunk. A piti átverések igazán másodlagos kategóriába tartoznak.
"Honnan tudod, hogy fölösleges dolgokra költenék? Milyen ajánlattal tudsz rávenni embereket, hogy pénzt utaljanak Neked?"
Onnan,hogy én is csak egy fölösleges dolgot kínálok nekik.(nem fizikai tárgy,információ alapú)
Senkit nem veszek rá semmire.Én csak elültetem a fejükben az ötletet és ők maguktól keresnek fel engem.
szóval valami jósnő, vagy asztro show szerű? vagy hogyan legyél gazdag?
azt nyugodtan, aki azért fizet, az meg is érdemli.
Természetesen nem fogom leírni magát a módszert.Aki nem tud mértéket tartani az sok kárt tehet ezzel a dologgal.Nem tehetek róla,hogy ebbe az országba születtem.Nyilván,ha Dubájban élnék vagy más nagy országokban akkor a tudásomat nem kellene ilyen célokra használnom.Egy magyar ember miért nem élhet soha olyan körülmények közt mint egy zsidó Dubájból?(Ne mondjátok,hogy tanulás kérdése,mert tudjuk,hogy nem így van)
Én nem csak túlélni akarok,hanem élvezni az életem és ehhez sajnos alkalmazkodni kell a körülményekhez.Az életetek értelme,hogy napi 8-12 órát dolgozzatok egészen nyugdíjas éveitekig?(Tegyétek fel ezt a kérdést magatoknak)Sajnos rabszolga társadalomban élünk és nekem nincs kedvem beilleszkedni.
"mint egy zsidó Dubájból"
Lol. Ennyi. Kérdező csak álmodozik, van egy ilyen ismerősöm, aki az általa leírt átveréshez hasonlóan jut pénzhez, de eszébe sem jutna még egy anonim oldalon sem kérkedni vele- mert lényegében ez az.
De ha nem álmodozol: az az igazság, hogy én nem ítéllek el.
Éltem kilátástalanságban és nehéz helyzetben is voltam, amikor a gyerekkori barátaim is elfordultak tőlem...Gyakran rájövök arra, hogy tényleg nincs mit sajnálni az embereken, a sorsukon (most itt átlagemberekről beszélek, nem harmadik világban élőkről).
6. válaszoló vagyok.
Azzal nyugtatgathatod a lelkiismeretedet, amit csak képes vagy előkotorni a fejedből... De a tény az, hogy szemét módon átvered az embereket. Méghozzá ismeretlen embereket, akikről semmit nem tudsz. Előhozakodhatsz akármivel, ez akkor is tény marad.
És csak hogy válaszoljak a kérdésedre, amit a kommentben tettél fel: Igen, nekem ez a legnagyobb álmom:) A napi sok-sok óra munka.
Ha minden okés, két év múlva ilyenkor fogorvos leszek. 12 éves korom óta erre vágyom, nagyon nehéz életem volt, szülők nélkül, örültem, ha volt pénz kajára, párszor az utcán is aludtam, de ilyenekkel nem untatlak, hiszen te nyilvánvalóan teszel az emberekre, magasról.
Mindent, amit most a magaménak mondhatok, egyedül értem el. És soha, de soha nem vertem át ilyen aljas módon senkit. Tudtam, hogy az életem egy halom trágya, de volt egy tervem, ami a legrosszabb pillanatokban is életben tartott és lám, itt vagyok:) Igaz, nekem nem sír a szám autó meg saját lakás után, amikor még munkám sincs, mert hát ugye reálisnak kellene maradni...:)
Igen, semmire sem vágyom jobban, minthogy elkezdhessek végre dolgozni és húzzam az igát a rendelőben minden nap nyolc órán át. Eddig is ez vitt előre és egyelőre nincs is ennél fontosabb.
Egyébként örülök, hogy Te nem vagy valami befolyásos ember vagy ilyesmi... Mert hát te is tudod, mi van... Ha lenne egy csomó beosztottad, mindenkiről illegális eszközökkel lenyúznád az utolsó sor bőrt is, csak hogy neked új karórád vagy akármid legyen a hó végén az ellopott pénzekből. Ha egyszer nagyban csinálod, ilyen leszel szerintem:)
De persze ha Te jól alszol, akkor nincs miről beszélnünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!