Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy én mondom...

Miért van az, hogy én mondom azt másoknak, hogy ne akarjanak másnak látszani mint akik, de én is másnak adom magam mint aki vagyok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg inkább magadtól.

Másoknak osztasz olyan tanácsot, amit inkább magadnak kellene. Ezt mondod nekik, de inkább magadnak mondanád.

Miért adod ki magad másnak? Kicsit bővebben?

2014. aug. 18. 22:45
 2/3 A kérdező kommentje:
mert én nem egy olyan könnyen elfogadható ember vagyok. még régebben számtalan hibát elkövettem az életemben amit megbántam és ami félig tönkre is tette az életemet... azóta megváltoztam és igyekszem mindenkinek jót tenni, bármi áron, mivel nekem már nem sok boldogságom maradt, hiszen csak két barátom maradt, ők igazi barátok legalább, most már nem érdekel a saját életem, hiszen mindent elszúrtam, most már csak az érdekel, hogy másoknak jó legyen. azzal, hogy másnak adom ki magam, csak azt akadályozom meg, hogy tovább romboljam az életemet
2014. aug. 18. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nagyon is képben vagy. Ha ennyire tudod, hogy mit miért csinálsz, miért tetted fel ezt a kérdést?

Megértem, hogy rossz, de ha nem változtatsz, mi sem tudunk megváltoztatni.

2014. aug. 18. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!