Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért, miééért neekem kell...

Miért, miééért neekem kell mindig szívességet tennem másoknak?

Figyelt kérdés

Komolyan, már nagyon unom, az emberek olyanokat szoktak kérni, meg olyan pofátlanul...és én persze jószívű vagyok, próbálok segíteni, mégha nekem macerás is, de ha egyszer nemet mondok, úgy néznek rám mint a véres rongyra.

Én tizedannyi szívességet nem kérek, mint amit én adok vagy tőlem kérnek. Joggal érzem azt, hogy kihasználnak az emberek?

2014. jún. 18. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha olyan ember kér segítséget, akire te nem számíthatsz, ha neked is gondod van, akkor mondj nemet!
2014. jún. 18. 16:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt a varázs szó NEM!!!

Az meg amit leírtál már nem jó szívűség hanem birkatürelem.

2014. jún. 18. 16:27
 3/3 anonim válasza:
Ha miután azt mondod hogy NEM, és rosszul néznek rád akkor ba))szd őket tarkón egy lapáttal. Utána már nem lesz 1 darabig erejük rád nézni. Amúgy elég gané emberek között élhetsz
2014. júl. 6. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!