Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a másoknak...

Miért van az, hogy a másoknak ártó embereknek jó az életük?

Figyelt kérdés
Vannak olyan ismeroseim akik masokon atgazolnak hazudnak mindenkinek es megis jo munkajuk, eletuk van. Tenyleg csak protekcio es ny*lizas utjan lehet elorejutni?
2014. aug. 16. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
8%

"jo az eletuk?" nem hinnem. ha tiszta lelekiismeretuk lenne, te is kozejuk tartoznal.

"tenyleg csak protekcio es ny*lizas utjan lehet elorejutni?" igen, sajnos.

2014. aug. 16. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Pont tegnap beszélgettünk erről az egyik barátnőmmel, hogy mi azért nem fogunk soha semmit elérni az életben (munkaügyben), mert nagy a pofánk és nem bírjuk az igazságtalanságot, valamint a másokon átgázoló magatartást, meg egyikünk sem nyalizós fajta. Ha elkezdenénk s.ggeket nyalni meg belerúgni lelkileg mindenkibe, aki az "utunkba áll", valószínűleg leköpnénk saját magunkat.

Majd idővel megkapják az élettől a magukét az ilyen másoknak ártó emberek. Ismerek ilyen nőszemélyt, évekig dőzsölt a jólétben, kb. 2-3 hónapja omlott össze az élete, de valahogy nem tudom sajnálni...

2014. aug. 16. 19:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez a gusztustalan hogy másokat beárulnak a főnöknek nyaliznak ruhát visznek neki és az ilyenek érvényesülnek az nem számít hogy a munkájához nem ért.
2014. aug. 16. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem manapság nagyon eltorzult társadalomban élünk, eltorzult értékrenddel. Viszont a protekció és talpnyalás nem új dolog. Mióta világ a világ, vannak erre hajlamos emberek, akik valójában csak erre jók. nekem inkább legyen kevesebb a zsebemben, de abban a tudatban, hogy minden forintot megérdemlek. Hidd el, akinek több van, annak másból kevesebb. Addig jó amíg vannak ilyen emberek, akik ezen fönnakadnak.
2014. aug. 17. 02:30
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

"Nézz rám" !

16 éves srác vagyok, nem vagyok ronda, nem vagyok bunkó másokkal, a csajoknak mégis a bunkó kigyúrt cigizős drogos állatok kellenek. Én meg beérném egy szimpla egyszerű normális csajjal, semmi külön igény nélkül.

Órán HA jól válaszolok HA 5-ös dogát írok, soha nem dicsérnek meg, de azt aki kettesre megírja, a tanár mindig mondja neki hogy nagyon ügyes. És lehet hallani hogy örül neki.

Tesitanár gyűlöl. Nem tudom mi oka van rá, de senki mást nem utál csak engem. És ha megkérdezem tőle miért, "Mert csak".

És ez minden tanárral így van.

OK NÉLKÜL, kerestem magamban a hibát, megkérdeztem másokat is (akik nem utálnak) azt mondták hogy semmi baj nincsen velem.

Mindig az lesz és marad a nagy legény meg a f_sza csaj, aki beszól a másiknak, megalázza, és megmutatja az értelmi szintje nem több egy krumpliénál. Én már elfogadtam hogy engem b_sztatni fognak jó sokáig mert normális vagyok, mert nem vagyok benne a hülyeségeikben. Viszont azt is elfogadtam hogy az a 4 barátom aki van, azok mindig mellettem vannak, bármiben segítenek, és érdekes, ők is normálisak. Sosem törték fel a facebookomat TITOKZATOSAN HETENTE, nem keveredtem olyanba hogy ezzel dugtam de közben azzal voltam és hogy mekkora nyomi vagyok, egyszer sem mondta rám senki hogy megbízhatatlan vagyok, mégis az ilyen embereket szarják le a legjobban.

Mindig így volt, és így is marad. Az emberiség nem fog megváltozni. És ez vonatkozik NŐKRE, és FÉRFIAKRA IS !

17/F

2014. aug. 17. 09:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van a melóba aki nyal átgázol másokon kiforditja más ember szavait tapos nyal érvényesül tönkretesz másokat :( sajna ilyen világban élünk.....
2014. aug. 17. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
gyökerek erre épülnek, bárhol a világon. minden téren arra törekednek, nevelik az emberiséget, hogy ez a jó példa. szerintem aki arra vár, hogy majd 1x lesz fordítva, az még jó sokáig kell várhat. alapvetően 2 féle ember az ideális. az 1ik aki szerzett már magának tekintélyt, meg a másik, aki soha nem is fog, és itt senki nem foglalkozik azzal, hogy becsülettel megdolgozott-e érte vagy nem. előbb-utóbb mindenki rá fog jönni, hogy akármennyire is ellentmond az elveivel, be kell rendezkednie arra az életmódra, hogyha nem én megyek előre, akkor más fog megelőzni. én is ezen vagyok, de nekem sem könnyű...én is pont az a típus vagyok, akinek ez elég nehezére esik.
2014. aug. 17. 09:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Aki átgázol másokon az könnyebben jut előre, hiszen csak magával törődik, de könnyebben esik pofára is, ugyanis, egy igazi bunkór mindenki szívesen kigáncsol.

A társadalomban az előrejutáshoz, kell egy bizonyos fokú nyalizás és önzés. Vagy olyan tudás birtokába kell jutni, ami egyedivé tesz, és pótolhatatlanná.

2014. aug. 17. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan reménytelen, amilyennek sokan hiszik. Egyre többen vagyunk. Nem olyan nehéz felfogni, hogy az egyenes a legrövidebb út. Egyeseknek azért idő kell rálépni, de felfogni tényleg nem nehéz.
2014. aug. 18. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!