Ez menő a mai fiataloknál?
Kiröhögik a másikat a hangja miatt, járása miatt. Kiparodizálják a másikat mindenért. Ok nélkül beszólogatnak. Aki kicsit más rögtön fogyatékosnak nézik, kihasználják, rászállnak. Idegelik a tanárt.
a 16-17-18 éves korosztálynál, az ilyen pávának öltözött fiatalokra jellemző. Az ilyen embereknek úgy elvágnám a torkát.
Suliban eszik a tömegnövelő tablettákat...
Gimnáziumokban, szakközépiskolákban vannak ilyenek.
Szakiskolába járó átlagosan öltözködő, kinéző emberek, romák rendesebbek, tisztességesebbek, mint ezek a kutyák, én úgy vettem észre. Egy drogos csövest normálisabbnak találok mint ezeket.
Azért a szakmunkásban általában tényleg durvábbak a dolgok, ott a tanárok se fogják vissza a nagy idiótákat. És ez sajnos nem csak a 16-18 éves korosztálynál van ez, az én osztályomban mindenki 14-15 és már tavaly ez ment. De tisztelet a kivételnek vannak normális emberek!
Hogy általában a pávák csinálják ezt az egy érdekes jelenség, valóban ritka köztük a normális egyén, nem mondom hogy nincs, csak ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!