Paris Hilton is menő a fiataloknál?
A lényeg az, hogy létrehozták ezeket a sztárokat, de nem azért,, hogy ezek díjakat nyerjenek az énekeikkel. Botrányként és félrenevelésként.
A szülő kitől tanulja azt, hogy ne figyeljen oda a gyerekre A 40-es évek beli nagyanyjától? Holott a 80-as években szigorúbb volt a rend politikailag és a nevelés is.
Amikor a tv-ben most az a legújabb trend a szelfi után, hogy a nők félmeztelenre vetkőznek, ja az egy hete volt?
Most ez a legújabb?
Aztán meg a segg mutogatás az utcán.
Nem tudom merre láttál te 10-12 éveseket füvezni, egyeltalán nem gyakori jelenség.
Általában 14-15 éves korukban kezdenek el tudatmódosító szerekkel kísérletezgetni a tinédzserek, de ez régen se volt máshogy.
Egyébként Paris Hilton annyira menő, mint Lady Gaga a fiatalok között. Lady Gaga egy múló trend volt, Paris Hilton pedig még az se.
Mondod te.
Én még egy Lady Gaga imitátor tinédzserrel sem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!