Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én stréber vagyok?

Én stréber vagyok?

Figyelt kérdés
Szeretek a tanárokkal beszélgetni, mert ők megértenek és az is tök jó, hogy mindenben kivételeznek velem. Nincs sok barátom, a lányok is utálnak. Ha valaki valami szabályt megszeg muszáj szólnom a tanárnak, mert úgy érzem ez tűrhetetlen. Elég sokan tartanak strébernek. Énekkaros vagyok, szoktam készülni minden egyes órára akár napokig, mert a tanárok elmondják nekem, mi lesz a következő órán. Szeretem régi divatot. Most stréber vagyok, vagy nem. Mert szerintem nem velem van a baj.

2014. aug. 6. 13:35
1 2
 11/20 Egy meseszép válasza:
58%
Rohatt nyomi stréber, csodálom, hogy még nem rugtag seggbe!!!
2014. aug. 6. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

miért jelen időben tetted fel a kérdésed?

mi értelme volt egyáltalán feltenni?

2014. aug. 6. 18:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Naja. Mi értelme volt feltenni a kérdést?
2014. aug. 6. 18:42
 14/20 anonim ***** válasza:
30%

Ő most is ilyen, csak közben rájött, hogy ezért le fogjuk szólni, ezért kitalálta ezt a kamut. Vajon a másodikos gyerekek ilyenekkel foglalkoznak? Azt se tudják, mi az a stréber, és tesznek a másik tanulmányi eredményére. Meg van egy darab (max. kettő) tanító nénijük, tehát a "tanárok" többes száma is sántít.

De veled van a baj amúgy. Az úgy nem járja, hogy te minden sz..rért köpsz a tanárnál. Egyrészt fölösleges, másrészt utálni fognak. Meg te is kerülhetsz bajba, neked se esne jól, ha valami kis sz..rtúró felnyomja.

Majd megfingat az élet, és nem mások apró csínjaival fogsz foglalkozni.

2014. aug. 6. 20:27
 15/20 A kérdező kommentje:
A kérdést rosszul tettem fel, ez igaz. De másodikban tényleg ilyen voltam, de mára kinőttem ebből a hülyeségből.
2014. aug. 6. 21:09
 16/20 Egy meseszép válasza:
Nemérdekel akkoris csak egy stréber vagy! fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. aug. 7. 14:27
 17/20 anonim ***** válasza:

De, veled van a baj.

Az ilyeneket mindenhol kiutálják és meg is érdemlik. Sokan csak azért mosolyognak az ilyeneknek, mert tudják, hogy úgyis rohan a tanárhoz és beköpi, ha nem tetszik neki valami... A képbe barátkoznak, aztán amint odébbáll, megy a fújjogás. Amúgy nem igazán értelek, kérdező, ellentmondasz saját magadnak.

Így meg úgy szeretnek a lányok, meg nagy haverság, stb, a kérdésben meg még az van, hogy nincs sok barátod, a lányok is utálnak, mindent egyértelműen jelen időben írsz, az írásodból egyértelműen látszik, hogy sajnálatos módon a mostani önmagad szerepel a kérdésben... Döntsd már el, hogy akkor most mi van. Mert ha meg múlt idő, akkor meg tök értelmetlen, logikátlan és helytelen az egész.

Amúgy majd ha egyetemre kerülsz, nagyon meg fogod szívni ezzel a hozzáállással... Ott sokkal nagyobb az egymásra utaltság, messze nincs olyan szoros kapcsolat a tanárokkal, stb.

A munkahelyekről meg úgy kitúrnak majd a kollégák, mint a huzat.

2014. aug. 8. 20:02
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem csoda hogy utálnak mikor nyalsz a tanároknak és minden kis szabályszegésért rohansz köpni. Illetve, szerintem a tanároktól sem szép dolog hogy így kivételeznek veled. Szerinted tök jó, persze, a többiek meg közben szívnak.

Az hogy sokat tanulsz és szereted a régi divatot az nem probléma.

2014. aug. 8. 20:07
 19/20 A kérdező kommentje:

Na jó. Az igazság:

Unatkoztam és a régebbi képeket nézegettem, amikor láttam a másodikos fotóimat. Ezután ezt a kérdést trollkodás miatt tettem fel, de közben úgy gondoltam, jó lenne tudni, hogy akkor mennyire volt vészes a helyzet. Mondom mára kinőttem, trollkodásnak indult a kérdés, de most már nem az és már kinőttem ezt a hülyeséget.

2014. aug. 8. 20:14
 20/20 anonim válasza:
Igen, az voltál! De avval hogy stréber vagy és avval, hogy buta vagy nem mész semmire! Nekem van egy stréber osztálytársam de kocka is, velünk nem is beszél csak a másik osztállyal! Úgy hogy tudom hogy rád hogy néztek!
2014. aug. 9. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!